2777
2789
عنوان

مادرشوهر

596 بازدید | 18 پست

بچها با مادرشوهری ک همش گِله میکنه همش باید مراقب باشی خلاف میلش رفتار نکنی ک اگه خلاف میلش رفتار کردی همششش قیامت میشه

همشه دنبال حرفای خاله زنکی باشه چیکار باید کرد

خستم از دست کلی تیکه بار ادم میکنه و من چون حرمت نگه میدارم چیزی نمیگم کلی ب پدرم و خانواد پیش بچهاش توهین میکنه و حرف میطنه بهشون ک ب گوشم رسیده با این ادم چ کنم؟

احساس میکنم کم کم دارم از این زندگی خسته میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودت روی حرف زدن باهاش رو نداری به همسرت بگو شنیدم در مورد خانوادم و من اینجوری گفته تا یه مدت نمیرم خونشون اگه علت رو پرسیدن خودت جوابشون رو بده

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرشوهر من این مدلی بود ارتباطشو با خانوادم به صفر رسوندم هیچ عیدی هیچی ارتباط تلفنیم نیست، خودمونم خیلی ارتباطو کم کردیمو سرسنگین، بزار بگه عروس بده والا راحت شدیم از دست حرفو حدیثاش، آرامش نداشتیم همش بحثو دعوا بود از روزیکه ارتباطو کم کردیم آرامش داریم

صاحب حرف های پشت سر شما متعلق به همون پشت سرتونه!😉 پیش روتون هم، احترامشون رو حفظ کنید  و ...

یا پیش خودم هعی گله و شکایت بیجا میکنه یا پیش شوهرم همه هم از دست این رفتارش ازش شاکین اما من دیگه خسته شدم ازش

عزیزم به دل نگیر زندگیتو بخاطر حرفاش خراب نکن دلتو بزرگ کن بهش محبت کن کادو بهش بده سیاست داشته باش شاید مشکل داره ذاتش بده ولی تو همون خوبه بمون بخشش وقتی با مادره رفیق باشی شوهره همه جوره علامت میشه

تقصیر مادر شوهرت نیس تقصیر شوهرت ک هیچ طرف تو نیست.منم هفته پیش مادر شوهرم فقط ی کلمه گفت تو مراسم فلانی دختر منم بگید . اونم محترمانه . دور از جون آب سگ ریختم سر شوهرم ک مگه خودم خرم عقلم نمی‌رسه مادرت چرا میگه .شوهرم نمیدونم چی کرد امروز زنگ  زد دعوتم کرد ناهار برامم کادو خرید بود رفتمم گرفت بوسم کرد ک تو گل این خونه ای رو سر ما جا داری

حرمت کسیو نگه دار ک بهت احترام میذاره

بی احترامی نکن اما از خودت قاطع دفاع کن اجازه گله نده رابطه رو کمرنگ تر کن از زندگیت نفهمه تیکه انداخت بگو الان منظورتون واضح چی بود مامان کم کم خودشو جم میکنه وقتی ناراحت میشی حتما بفهمون بهش چون کینه جم میشه بعد از زندگی خسته میشی افسردگی میگیری 

کم محلش کن برات مهم نباشه چی میگه فقط در برابر توهین به خانوادت ساکت نباش دوسه باری که دعوا انداخت دیدی باز تو داری کار خودتو میکنی بیخیال میشه دعوا میندازه چون میدونه اینجوری کارش راه میفته 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

مادرشوهر من این مدلی بود ارتباطشو با خانوادم به صفر رسوندم هیچ عیدی هیچی ارتباط تلفنیم نیست، خودمونم ...

حالا  جالبه اینکه با خانواده من ارتبای نداره از همون دور  همش  بهم میگه تو ادم موذه هستی  فقط بخاطر اینکه من همیشه سکوت میکنم و چیزی نمیگم