2777
2789
عنوان

انیمیشن روح

757 بازدید | 30 پست

دیدمش...ولی توجیحم نکرد...

من حس میکنم نمیتونم فقط با روزمرگی ها شاد باشم  ن اینکه لذت نبرم اتفاقا ازچیزای کوچیک نهایت لذتو میبرم فقط نمیتونم بپذیرم هدف از زندگی نگاه کردن ب اسمون باشه و پیاده روی و...متاسفانه مث جو تموم تلاشمو میکنم تا ب اون سرحد رضایت شخصی برسم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام همین الان داشتم به این فکر میکردم خب، باهاش اکی نیستین؟  نتونستین باهاش کانکت بشین ‌؟؟؟ ...

ن اون لحطه ک ب موفقیت نسبی رسیده بود اگه منم حذف میشدم خیلی غصه میخوردم....

هدف زندگیو هیچکس نفهمیده. از هر کی بپرسی یه چیزی میگه. مذهبیا میگن رسیدن به بهشت که خود بهشت برای من قابل درک نیست اصلا به دلایلی. بعضیا میگن هدف بهتر کردن دنیاست برای آدمای بعدی. بعضیا میگن ما کلا بیخودیم. به نظرم ذهنتو درگیر نکن. اگه میتونی لذت ببری لذت ببر. هدفای کوچیک کوچیک انتخاب کن. بخوای به این چیزا فک کنی دیوونه میشی آخرش. 

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

منم همینطور قانع نشدم به خصوص اونجا که مرده به خواستش میرسه و بعدش میبینه که چیز خاصی نبود رو به شدت قبول ندارم بعد اینکه به چیزی که میخوای میرسی ی حسی داری که تا آخر عمرت اون حسی که اون لحظه داشتی رو یادت نمیره 

به نظرم هدف این انیمیشن این بود که بگه  خیلی سخت نگیرید  زندگی رو 

چون که جهان امروز این احساس رو مدام القا میکنه که تو کمی

حالا برو دنبال یک هدفی تا اون حس ارزشمندی رو بهت بده

درحالی که بودن و حضور در لحظه حال تموم اون چیزیه که باید داشته باشی تا بتونی بگی زیست کردم 

ن اون لحطه ک ب موفقیت نسبی رسیده بود اگه منم حذف میشدم خیلی غصه میخوردم....

فارغ از این انیمیشن، نظر شما چیه؟ 

هدف از زندگی چیه اصلا؟ 

یعنی نه الزاما انسان، کلا منظورم هست

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
منم همینطور قانع نشدم به خصوص اونجا که مرده به خواستش میرسه و بعدش میبینه که چیز خاصی نبود رو به شدت ...

آره دقیقا+++ من اونجاشو دوست نداشتم.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
و در نهایت وقتی بهش میرسم دقیقا مثل شخصیت اصلی میبینم این اون چیزی که فکر میکردم نیست

اره بهش رسید ولی نتیجه مطلوب نداشت

حقیقت دارم واسه هدفی تلاش میکنم و خودمو ب اب و اتیش میزنم اگه یهو محو شم و مرگم برسه غیر قابل هضمه واسم

و ترس از اینکه تهش ک رسیدم ببینم اون چیزی گ میخاستم نیس

بنظر من هر شخصی رسالت بخصوص خودش رو داره و برای به سرانجام رسوندن اون وارد این جهان شده امااا مسئله اینه که درگیر نتیجه و ته هدفمون یا همون رسالت نباشیم به جاش توی مسیر از روزمرگی و پیشرفت های قدم به قدم توی رسالتمون لذت ببریم