2777
2789
عنوان

انیمیشن روح

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 30 پست
اره بهش رسید ولی نتیجه مطلوب نداشت حقیقت دارم واسه هدفی تلاش میکنم و خودمو ب اب و اتیش میزنم اگه یه ...

خب به نظرم تو مسیر هر هدفی گه باشیم باید از مسیر اون هم لذت ببریم تا اگر یک جایی دیگه نتونستیم ادامه بدیم به هر دلیلی حداقل دیگه غصه زمان از دست رفته رو نخوریم

انیمیشن روح

بنظرم داره میگه از همه چیز ک در این لحظه وجود داره لذت ببر

زندگی مقصد نیست

مسیر هست 

از مسیر لذت ببریم 

کاری رو که حالمون رو خوب میکنه انجام بدیم و فارغ از نتیجه شاد باشیم و راضی 

جرقه مون رو پیدا کنیم 

کاری ک باهاش حالمون خوبه 

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بهش رسید ولی نتیجه مطلوب نداشت حقیقت دارم واسه هدفی تلاش میکنم و خودمو ب اب و اتیش میزنم اگه یه ...

خب نمیتونی که به خدا بگی یه لحظه استپ کن من به هدفم برسم بعد. به نظرم بهترین راه اینه که توی مسیر هدفت هم بهت خوش بگذره.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

در کل داشتن خواسته از منیت و ایگو میاد 

و داشتن خواسته انسان رو از لحظه ی حال جدا میکنه و ب آینده میبره 

و تنها چیزی ک واقعی هست همین لحظه س

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

خب نمیتونی که به خدا بگی یه لحظه استپ کن من به هدفم برسم بعد. به نظرم بهترین راه اینه که توی مسیر هد ...

علاقه تو کار حرف اولو میزنه..اینطوری هم ب هدف میرسی هم لذت میبری از انجام کارت...

به نظر من این احساس و ترس به این دلیل به وجود میاد که ما خودمون رو با همون هدف و دستاوردهامون یکی میدونیم درحالیکه باید این زندگی و این اهداف رو صرفا یک سفر بدونیم که هرلحظه ممکنه یه پایان برسه . . . حقیقت وجود ما چیز دیگه ای هست که جاودانه اس.

هدف زندگیو هیچکس نفهمیده. از هر کی بپرسی یه چیزی میگه. مذهبیا میگن رسیدن به بهشت که خود بهشت برای من ...

ولی واقعا این باور که یک کسی همیشه همراهته و بعد از این دنیا جای دیگری هست و .... همه باعث میشه حداقل ذهنم آروم تر بشه و غیر از این من واقعا گاهی از شدت فکر کردن راجع به این مسائل تا مرز دیوانه شدن پیش میرم

خب نمیتونی که به خدا بگی یه لحظه استپ کن من به هدفم برسم بعد. به نظرم بهترین راه اینه که توی مسیر هد ...

خیلی دلم میحاد ب کارام برسم و بعد اماده دنیای پس از مرگ باشم...

ولی واقعا این باور که یک کسی همیشه همراهته و بعد از این دنیا جای دیگری هست و .... همه باعث میشه حداق ...

وجود خدا اصلا کلا آرامشه. حتی برای منی که مذهبی نیستم. ولی بهشت برای من خیلی ترسناکه. یعنی چی که یه دنیایی بدون پایان که فقط اتفاقای خوب توش میوفته؟ خب وقتی اتفاق بدی نیوفته دیگه کسی قدر اتفاقای خوبو نمیدونه و عادی میشه. مثل اینکه تا وقتی کسی زشت نباشه دیگه خوشگلا به نظر نمی‌رسن.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
فارغ از این انیمیشن، نظر شما چیه؟  هدف از زندگی چیه اصلا؟  یعنی نه الزاما انسان، کلا ...

رشد تعالی سعادت رسیدن ب رضایت نسبی از خودمون و لذت بردن...واسه شخصیت های ایده ال گرا ب شدت پذیرش سختی داره

به نظر من روز مرگی ها مارو داغون میکنه بعد چند سال فک میکنی درگیر چیزای مزخرفی شدی حس پوچی میکنی روز مرگی نمیتونه تا آخر عمرت کافی باشه  ولی هدف باعث میشه حس کنی زنده ای باعث میشه تلاش کنی باعث میشه زندگی کنی باعث میشه نترسی و تجربه کنی 

اینکه فقط روزمرگی برات مهم باشه بعدا افسردت میکنه ما میتونیم از همچیز لذت ببریم و خیلی سخت نگیریم چون معلوم نیست  اصلا فردا زنده هستیم یا نه ولی بدون هدف و امید هم مرده ای بیش نیستیم به نظرم باید همه چیز رو رو تعادل نگه داشت و اگه قرار باشه دیوونه وار دنبال چیزی بری  و از تعادل خارح بشی دنبال چیزی برو که زندگی و زنده بودن  تورو معنی میکنه چیزی که  تورو تعریف میکنه  

فک کن اگه فردا قرار باشه بمیری چی تورو میترسونه کدوم کاری که نکردی تورو میترسونه ؟اگه قرار باشه بمیری و محو بشی حسرت چیو میخوری  حسرت چه کاریو که نکردی میخوری؟

تا انجامش ندی  و تجربه نکنی نمیفهمی  اون چیزی که میخواستی هست یا نیست