سلام دوستان خوبین؟داداشم ۳۳سالشه از ی دختری خوشش اومده که ۱۸سالشه دختره هم اینو دوست داره به نظرتون ۱۵سال اختلاف سنی بعدا تو زندگیشون خدای نکرده باعث مشکلات میشه؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
فکر نمیکنم، چون همدیگه رو دوست دارن ولی شاید مشکلات هم پیش بیاد
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
اشنایی داشتن باهم؟؟؟اگه مدت مناسبی اشنایی داشتن و با هم کنار اومدن و اختلاف فکری ندارن چرا ک ن
اگر واقعا دوره شناختشون درست باشه ،از همه چی حرف زده باشن،اینکه خانم کی بچه میخواد و اقا کی حتی
مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین
من خودم این همه اختلاف رو نیمپسندم و نشون از ی خلا بزرگ میدونم ،تمایل ی اقا. ب سن پایین و تمایل ی دختر ی سن بالا ،ایا دختر پختگی لازمو داره ،ب ثبات هیجانی رسیده
مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین