2777
2789
عنوان

تجربه تنهایی

71 بازدید | 6 پست

من آدم خیلی تنهایی هستم از طرفی از تنهایی خسته شدم از طرفی هم بشدت کم حرفم و حوصله هیچ کیو ندارم و تاحالا دوست صمیمی نداشتم واقعا خسته شدم نمیدونم چکار کنم سرگرمی هم تا یه حدی جوابه

همینجا خوبه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم دقیقا درکت میکنم چی میگی

منم عین خودتم تنهام و هسته از تنهاییم هستم.

تو محیط کار سعی میکنم با آدمای پرحرف دوست بشم 

دقیقا مخالف من ک کم حرفم .

تو محیط مدرسه دبیرستان میخاستم ب این آدما نزدیک بشم پس زده میشدم.

اگه جایی اینطوری شد خودتو ناراحت نکن

سعی کن کتاب بخونی ک نحوه معاشرت با بقیه رو اینکه چه حرفایی می‌زنند رو یاد بگیری بعد برو کلاسای مختلف ک با آدمای ببیشتری سرکار داشته باشی و بتونی باهاشون ارتباط بگیری.....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"