m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 عنوان عمل لوزه 592 بازدید | 27 پست تب بعد عمل لوزه طبیعیه ؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1402/11/27 | 21:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6158 تب دارین؟ سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 تب دارین؟ پسرم عمل کرده ۲روزه تب خیلی خیلی خفیف میگیره تو گوگل خوندم طبیعیه ولی باز نگرانم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
sevdasalehi عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 314 سلام اره من چند سال پیش لوزه هامو عمل کردم شب اولش تا صبح توی تب میسوختم از روز دوم بهتر شدم
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6158 پسرم عمل کرده ۲روزه تب خیلی خیلی خفیف میگیره تو گوگل خوندم طبیعیه ولی باز نگرانم انشاالله بزودی خوب بشهمنم هفته ی دیگه خودم عمل لوزه دارم سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 سلام اره من چند سال پیش لوزه هامو عمل کردم شب اولش تا صبح توی تب میسوختم از روز دوم بهتر شدم ممنون عزیزممن پسرم ک ۶سالشه عمل کردیم دو روزه روزی یبار تب خیلی خفیف میگیره کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6158 سلام اره من چند سال پیش لوزه هامو عمل کردم شب اولش تا صبح توی تب میسوختم از روز دوم بهتر شدم خیلی اذیت شدین؟؟من هفته ی دیگه عمل دارم سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 انشاالله بزودی خوب بشه منم هفته ی دیگه خودم عمل لوزه دارم چند سالتون؟میگن تو بزرگسال سخت میگذرهوالا میگفتن تو بچه ها آسونه منک آسونی ندیدم طفلی درد داره هیچیم نمیتونه بخوره کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6158 ممنون عزیزم من پسرم ک ۶سالشه عمل کردیم دو روزه روزی یبار تب خیلی خفیف میگیره الهی خیلی سخته ولی میگن بچه ها زودتر خوب میشن سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
sevdasalehi عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 314 ممنون عزیزم من پسرم ک ۶سالشه عمل کردیم دو روزه روزی یبار تب خیلی خفیف میگیره ایشالله خیلی زود خوب میشه عزیزممن کلا شب اول کاملا تو تب میسوختم ولی از روز دوم خفیفتر شد به نظرم طبیعیه ولی بازم اگه نگرانیتون رفع نمیشه با دکترشون صحبت کنید تا خیالتون راحت بشه
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6158 چند سالتون؟ میگن تو بزرگسال سخت میگذره والا میگفتن تو بچه ها آسونه منک آسونی ندیدم طفلی درد داره ه ... من ۲۶سالمه ولی خیلی اذیت میشم وگرنه عمل نمیکردم سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6158 چند سالتون؟ میگن تو بزرگسال سخت میگذره والا میگفتن تو بچه ها آسونه منک آسونی ندیدم طفلی درد داره ه ... بچه ها چون سوخت وسازشون بالاست و زودتر ترمیممیشن خوب میشن انشاالله دردش آروم بشه سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
sevdasalehi عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 314 خیلی اذیت شدین؟؟من هفته ی دیگه عمل دارم نه عزیزم من فقط شب اولش که تب شدید داشتم اذیتم کرد و اینکه بعد به هوش اومدن دکتر گفت بلافاصله باید بستنی بخوری تا سه چهار روزم فقط مایعات میخوردمولی الان چند ساله که کاملا راحت شدم
sevdasalehi عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 314 خیلی اذیت شدین؟؟من هفته ی دیگه عمل دارم ایشالله که عمل راحت و خوبی داشته باشین
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6158 نه عزیزم من فقط شب اولش که تب شدید داشتم اذیتم کرد و اینکه بعد به هوش اومدن دکتر گفت بلافاصله باید ب ... شکرخدا انشاالله واس منم زیاد درد نکشم سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat