2777
2789
عنوان

عمل لوزه

592 بازدید | 27 پست

تب بعد عمل لوزه طبیعیه ؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
تب دارین؟

پسرم عمل کرده ۲روزه تب خیلی خیلی خفیف میگیره تو گوگل خوندم طبیعیه ولی باز نگرانم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم عمل کرده ۲روزه تب خیلی خیلی خفیف میگیره تو گوگل خوندم طبیعیه ولی باز نگرانم

انشاالله بزودی خوب بشه

منم هفته ی دیگه خودم عمل لوزه دارم

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

سلام اره من چند سال پیش لوزه هامو عمل کردم شب اولش تا صبح توی تب میسوختم از روز دوم بهتر شدم 

ممنون عزیزم

من‌ پسرم ک ۶سالشه عمل کردیم دو روزه روزی یبار تب خیلی خفیف میگیره

سلام اره من چند سال پیش لوزه هامو عمل کردم شب اولش تا صبح توی تب میسوختم از روز دوم بهتر شدم 

خیلی اذیت شدین؟؟من هفته ی دیگه عمل دارم

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

انشاالله بزودی خوب بشه منم هفته ی دیگه خودم عمل لوزه دارم

چند سالتون؟

میگن تو بزرگسال سخت میگذره

والا میگفتن تو بچه ها آسونه منک آسونی ندیدم طفلی درد داره هیچیم نمیتونه بخوره

ممنون عزیزم من‌ پسرم ک ۶سالشه عمل کردیم دو روزه روزی یبار تب خیلی خفیف میگیره

الهی خیلی سخته ولی میگن بچه ها زودتر خوب میشن

ممنون عزیزم من‌ پسرم ک ۶سالشه عمل کردیم دو روزه روزی یبار تب خیلی خفیف میگیره

ایشالله خیلی زود خوب میشه عزیزم

من کلا شب اول کاملا تو تب میسوختم ولی از روز دوم خفیفتر شد به نظرم طبیعیه ولی بازم اگه نگرانیتون رفع نمیشه با دکترشون صحبت کنید تا خیالتون راحت بشه 

چند سالتون؟ میگن تو بزرگسال سخت میگذره والا میگفتن تو بچه ها آسونه منک آسونی ندیدم طفلی درد داره ه ...

من ۲۶سالمه ولی خیلی اذیت میشم وگرنه عمل نمیکردم

چند سالتون؟ میگن تو بزرگسال سخت میگذره والا میگفتن تو بچه ها آسونه منک آسونی ندیدم طفلی درد داره ه ...

بچه ها چون سوخت وسازشون بالاست و زودتر ترمیم‌میشن خوب میشن انشاالله دردش آروم بشه

خیلی اذیت شدین؟؟من هفته ی دیگه عمل دارم

نه عزیزم من فقط شب اولش که تب شدید داشتم اذیتم کرد و اینکه بعد به هوش اومدن دکتر گفت بلافاصله باید بستنی بخوری  تا  سه چهار روزم فقط مایعات میخوردمولی الان چند ساله که کاملا راحت شدم 

نه عزیزم من فقط شب اولش که تب شدید داشتم اذیتم کرد و اینکه بعد به هوش اومدن دکتر گفت بلافاصله باید ب ...

شکرخدا انشاالله واس منم زیاد درد نکشم