2777
2789
عنوان

عمل لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها چون سوخت وسازشون بالاست و زودتر ترمیم‌میشن خوب میشن انشاالله دردش آروم بشه

ممنون عزیزم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کجا عمل کردید؟مشکل پسرتون چی بوذ

ما بندرعباس زندگی می کنیم همینجا عمل کردیم

مکرر سرما میخورد دیر خوب میشد وپشت بندش گوشش عفونت میکرد سری آخر بخاطر عفونت گوش بستری شد 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ما بندرعباس زندگی می کنیم همینجا عمل کردیم مکرر سرما میخورد دیر خوب میشد وپشت بندش گوشش عفونت میکرد ...

انشالله همیشه خوب باشه.بعد از عمل خیلی اذیت شد؟

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.
انشالله همیشه خوب باشه.بعد از عمل خیلی اذیت شد؟

دردش یکی دوساعت اول زیاد بود گریه میکرد ولی بعدش با ایبوپروفن اوکی بود.

عمل زیاد سختی نیست

عملش چجوریه؟ از راه دهانه یا گلورو میبرن🙄🙄 

از طریق دهن لوزه های ته گلو رو درمیارن

دسترسی دارن اخه به ته حلق؟ منم حس میکنم باید عمل کنم گاهی اذیتم میکنه ولی خیلی ترسوام

آره عزیزم چرا دسترسی نباشه

ما بندرعباس زندگی می کنیم همینجا عمل کردیممکرر سرما میخورد دیر خوب میشد وپشت بندش گوشش عفونت میکرد س ...

پيش كدوم دكتر بندرعباس عمل كردين؟ راضي بودين؟ پسرتون چند سالش بود؟ اذيت نشد؟ سخت بود؟ واي خيلي نگرانم😭

پيش كدوم دكتر بندرعباس عمل كردين؟ راضي بودين؟ پسرتون چند سالش بود؟ اذيت نشد؟ سخت بود؟ واي خيلي نگران ...

دکتر فائقه بنار

اونموقع ۶.۵ساله بود

اذیت داشت ولی قابل تحمل بود