m_ta مدیر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 عنوان عمل لوزه | مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 27 پست تب بعد عمل لوزه طبیعیه ؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1402/11/27 | 21:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6158 ایشالله که عمل راحت و خوبی داشته باشین مرسی عزیزدلم انشاالله سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 بچه ها چون سوخت وسازشون بالاست و زودتر ترمیممیشن خوب میشن انشاالله دردش آروم بشه ممنون عزیزم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
0208996 عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1010 کجا عمل کردید؟مشکل پسرتون چی بوذ برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 کجا عمل کردید؟مشکل پسرتون چی بوذ ما بندرعباس زندگی می کنیم همینجا عمل کردیممکرر سرما میخورد دیر خوب میشد وپشت بندش گوشش عفونت میکرد سری آخر بخاطر عفونت گوش بستری شد کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
0208996 عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1010 ما بندرعباس زندگی می کنیم همینجا عمل کردیم مکرر سرما میخورد دیر خوب میشد وپشت بندش گوشش عفونت میکرد ... انشالله همیشه خوب باشه.بعد از عمل خیلی اذیت شد؟ برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 انشالله همیشه خوب باشه.بعد از عمل خیلی اذیت شد؟ دردش یکی دوساعت اول زیاد بود گریه میکرد ولی بعدش با ایبوپروفن اوکی بود.عمل زیاد سختی نیست کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 عملش چجوریه؟ از راه دهانه یا گلورو میبرن🙄🙄 از طریق دهن لوزه های ته گلو رو درمیارن کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نقره_برفی عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 1422 از طریق دهن لوزه های ته گلو رو درمیارن دسترسی دارن اخه به ته حلق؟ منم حس میکنم باید عمل کنم گاهی اذیتم میکنه ولی خیلی ترسوام یا علی💙
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 دسترسی دارن اخه به ته حلق؟ منم حس میکنم باید عمل کنم گاهی اذیتم میکنه ولی خیلی ترسوام آره عزیزم چرا دسترسی نباشه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
هاني68 عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 4 ما بندرعباس زندگی می کنیم همینجا عمل کردیممکرر سرما میخورد دیر خوب میشد وپشت بندش گوشش عفونت میکرد س ... پيش كدوم دكتر بندرعباس عمل كردين؟ راضي بودين؟ پسرتون چند سالش بود؟ اذيت نشد؟ سخت بود؟ واي خيلي نگرانم😭
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13520 پيش كدوم دكتر بندرعباس عمل كردين؟ راضي بودين؟ پسرتون چند سالش بود؟ اذيت نشد؟ سخت بود؟ واي خيلي نگران ... دکتر فائقه بناراونموقع ۶.۵ساله بوداذیت داشت ولی قابل تحمل بود کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....