2777
2789

سلام 

خیلی ها میدونن که من خارج از کشور هستم 

ولی اینکه کجا هستم رو نمیدونن 

حالا الان میخوام بگم کجام 

و هر سوالی داشتین بپرسین 

من ۱۷ ساله آفریقای جنوبی هستم ‌شهر کیپ تاون 

ولیییییییییی شدید عاشق ایران هستم 

آرزوم اینه وقتی که هنوز جوون هستم بیام و کوچه به کوچه های شهرم رو قدم بزنم 

من میام ایران واقعا لذت میبرم از کوچه به کوچه از مغازه به مغازه 

من دلم برای خرید از چرخی هایی که فصل زمستون باقالی و لبو میفروشن تنگ شده 

من دلم برای قدم زدن تو بازار هزار رنگ میوه تنگ شده 

من دلم برای هیاهیویو قدم زدن کنار دست فروش هایی که بساط  سفره هفت سین رو میچینن تنگ شده 

شاید الان بگین چقدر مسخره 

ولی آدم همیشه قدر نعمت هایی که داره رو نمیدونه ولی بخدا خارج از کشور آوازش از دور خوش هست 

چجوری رفتی؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکه شرایط مهاجرتم اسونه و میدونم اگه برم خیلی موفق خواهم شد اما دلم نمیاد وطنمو خونوادمو ترک کنم 

چطوری تحمل میکنی

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

شما همون کاربری هستید که ‌گول یه کاربر  را اینجا خوردین و بهش خیلی کمک کردین 

شهید سلیمانی در سخنرانی خطاب به ترامپ می گوید «بدانید اشهدبالله هیچ شبی نیست ما نخوابیم و به شما فکر نکنیم. به شما می‌گویم آقای ترامپ قمارباز! من به شما می‌گویم! بدان در آن جایی که فکر نمی‌کنی، ما نزدیک شما هستیم.»
من ازدواج کردم  همسرم ۲۷ ساله ساکن اینجا هست

خیلی ام عالی عزیزم خوشبخت باشی جالب بود کشوری که مهاجرت کردین 

همسرتون ایرانیه؟

و از طریق شغل رفته؟ 

سخت نیست شرایط اونجا؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
با اینکه شرایط مهاجرتم اسونه و میدونم اگه برم خیلی موفق خواهم شد اما دلم نمیاد وطنمو خونوادمو ترک کن ...

من هنوز عادت نکردم 

دارم زجر میکشم 

زجرررررررر دوری از خانواده برام عذاب اور هست