2777
2789
عنوان

کاش ما هم مثل عنکبوت بودیم😁

162 بازدید | 19 پست

گاهی میگم خوشبخترین موجود روی زمین عنکبوت ماده اس، بعد اینکه بچه دار میشه جفتشو میخوره و یک عمر با بچه اش در خوشی با اعصاب راحت بدون استرس زندگی میکنه😏

فقط خدا میدونه چقدر صبور بودم و خودم خبر نداشتم گاهی دلم میخاد فقط نباشه هیچوقت نباشه، میگم کاش میشد به گذشته برگشت و ی سری چیزا رو پاک کرد از زندگی....

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خب توام اینو بخور ادمخوار داریم والا

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از عنکبوت ها خودشو برا بچش فدا میکنه میشه غذای بچه اش

اره بچه ات تورو بخوره حس خوبیه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خیلی بی منطقی مثلاً خودت بی مشکلی

نه که نیستم معلومه منم اخلاقای بد دارم ولی من از منظر خودم گفتم

بعضی از عنکبوت ها خودشو برا بچش فدا میکنه میشه غذای بچه اش اره بچه ات تورو بخوره حس خوبیه

😂😂😂👍🏻

جُلاکه بودن هم شده آرزو😂😂( توی لهجه ی ما عنکبوت میشه جلاکه)

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
😂😂😂لهجه کجاست؟

لهجه ی سیستانی😂

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!