2777
2789
عنوان

خیانت جنسی😔😔😔😔😔😔😔😔

657 بازدید | 26 پست

شوهرم خیانت جنسی کرد.

چندین بارم خیانت چتی کرد.

بچه ندارم.

شوهرم اخلاقش و وقعیتش خوبه خیلی ولی تنوع طلبه و اهل خیانته.

ولی من زیبا نیستم و بدنمم خیلیییی نقصا داره.

بنظرتون طلاق بگیرم یا بمونم و بیخیال خیانتای شوهرم بشم؟

اخه از مطلقه شدن میترسم خیلی💔💔💔

خواهرانه بهم بگید چیکار کنم، شما بودی چیکار میکردی.

جدا نشی مشکلی نداری با زنای دیگه بخوابه ؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه رو بزن به نام خودت بعد جداشو

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمی دونم مطلقه بودن چه ترسی داره که میگی می ترسم والا ما هم جدا شدیم بعد دوباره ازدواج کردیم ترسی نداشت، ترس موندن تو زندگی اشتباه و تباه کردن عمر خودت و بچه هات در آینده اس.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

طلاق بگیر عزیزم.بخاطر خیانتای اون خودتو با نقص نبین اعتماد ب نفستو از بین برده.بعدم شما هنوز بچه نداری بچه ک بیاد بدن ادم کلا ب هم میریزه شکم ادم چروک و.... دیگ چقد خودتو میخای پایینتر ببینی یا شوهرت ک بهونه اش حور بشع برای خیانت؟

انقدر شوهرت هرز پریده اعتماد به نفستو از دست دادی 

برو به خودت تکیه کن اولش سخته

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
نمی دونم مطلقه بودن چه ترسی داره که میگی می ترسم والا ما هم جدا شدیم بعد دوباره ازدواج کردیم ترسی ند ...

خونوادم میگن اگه طلاق بگیری، زن مطلقه میشی و ادمای خوب نمیان سراغت، و ممکنه تنها بمونی همیشه...

میگن ایندت بد میشه.

عزیزم آنقدر خودتو آذر نده توتاپیک قبلیم گفتیم طلاق بگی. با چی این خوشی پولش ؟ پول برات مهمه یو هرروز شکسته بشی هرروز ضربه بخوری بمونی بعدش یه بچه به دنیا بیاد وباهم عذاب بکشید بهتره یا الان خودتو راحت کنی ؟

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...