2777
2789
عنوان

خیانت جنسی😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونوادم میگن اگه طلاق بگیری، زن مطلقه میشی و ادمای خوب نمیان سراغت، و ممکنه تنها بمونی همیشه... میگ ...

عزمزمه این تفکرات برای الان نیست  این همه آدم طلاق گرفتن چیشد ؟ ترسیدن ب

عضیاشون با پسرمجرد ازدواج کرد 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

اصلا فرض کن با خیانتاش کنار تومدی آخه دختر خوب پس فردا مریضی میگیری البته اگه تا حالا نگرفتی باشی از ...

خودمم میدونم بهترین راه طلاقه.

ولی خیلی تنهام، خیلی افسردم، خیلی نگران آیندم، خیلی میترسم همیشه تنها بمونم، یا اتفاقای بدتر برام بیوفته

خونوادم میگن اگه طلاق بگیری، زن مطلقه میشی و ادمای خوب نمیان سراغت، و ممکنه تنها بمونی همیشه... میگ ...

واقعا متاسفم برا این طرز فکر کی گفته کسی نمیاد وقتی مثل خانوما رفتار کنی از شوهر اولم بهتر میاو

زنی که جدا شده فرقش با زن مجرد فقط تو تجربشه که تجربه ی زندگی مشترک داره،،زن مطلقه میشی یعنی چی!!

آدم خوبم میاد هستن مردایی که جدا شدن و خوب بودن حتی بعضی مردای مجرد براشون اهمیتی نداره طرف جدا شده برادرشوهر من مجرد بود جاریم جدا شده بود الان می ذارتش رو سرش خداروشکر.

آینده ات با این مرد خوب می شه؟؟

کم تر زنی هست بتونه کنار یه مرد خیانتکار زندگی کنه و بی خیال بشه نسبت به کاراش.

حق و حقوقت رو ازش تمام و کمال هر جور شده بگیر استقلال مالی داشته باشی بعد طلاق تا حد خیلی زیادی روی روحیه هم تاثیر داره.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
خودمم میدونم بهترین راه طلاقه. ولی خیلی تنهام، خیلی افسردم، خیلی نگران آیندم، خیلی میترسم همیشه تنه ...

مثلا بداز اینکه خدای نکرده ایدز بگیری تو خونه اون مرد اونوقت مجبوری تو تنهایی بسوزی بسازی بدون هیچ بچه ای عایا هست اگه جدا شی ته تهش تنهایی نصیبت میشه اما اگه بمونی شک نکن تنهایی با یه مریضی نصیبت میشه 

این فکر اشتباهه شاید ازدواج دومت خیییلی موفق تر باشه من فکر کردم خانوادت پشتن نیستن ک گفتم بمون و از پولش استفاده کن

ببین خودت انقلاب کن و زندگیت رو نجات بده....تفکر خانواده ات غلطه....پس فردا وضع از این بدتر بشه تو می مونی و مشکلاتت....خانواده ات هم فوقش یه همدردی باهات بکنن‌....کم ندیدم خانواده هایی رو که به خاطر عقاید اشتباه سرنوشت بچه ها شون رو به نابودی کشوندن بعد کشیدن کنار و جزء یه حس همدردی و افسوس چیزی نگفتن بعدش!!

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
خودمم میدونم بهترین راه طلاقه. ولی خیلی تنهام، خیلی افسردم، خیلی نگران آیندم، خیلی میترسم همیشه تنه ...

تابچه نداری یع پاقرض کن باتمام سرعت ازاین مرد وازاین زندگی فرارکن بخداروزی به حرف مامیرسی که سرترسات داغون شدی بایکی دوتابچه رودستت چاره ای برات نمونده باشه

پول بگیر ازش به خودت برش ،دماغت بده عمل کن غبقب داری درست کن چاقی لاغر کن ،داف شو

بعد جدا شو قول میدم زیباتر بشی ادم درست هم برات پیدا میشه ازدواج کنی دوباره

خدا کمکت کنه