h5614 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 541 عنوان هندوانه چشمک زن 380 بازدید | 6 پست خیلی خفنهههه خیلیییییی من دلم نمیخواست تموم شه آدم با این فیلم زندگی میکنه کره آیهفیلم در این حد خفنی چی خوبه؟ چنیننماندوچنیننیزنخواهدماند!🍊🎻 1402/11/27 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
linda77 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14845 خفن یعنی در حد کدوم سریاله؟ آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.
h5614 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 541 خفن یعنی در حد کدوم سریاله؟ سلیقه ها متفاوته خب همچنین ژانر این فیلم ولی زیبایی حقیقی سقوط بر روی تو دبلیو اینا همه عالی بودن چنیننماندوچنیننیزنخواهدماند!🍊🎻
linda77 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14845 سلیقه ها متفاوته خب همچنین ژانر این فیلم ولی زیبایی حقیقی سقوط بر روی تو دبلیو اینا همه عالی بودن زیبایی حقیقی رو دیدم خوشم اومد یه خلاصه ازش میگی ببینم چطوریاس آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48342 ژانر تینیجری یعنی؟ آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
h5614 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 541 زیبایی حقیقی رو دیدم خوشم اومد یه خلاصه ازش میگی ببینم چطوریاس یه پسر هست که پدر و مادر و برادر بزرگترش ناشنوا هستنطی یه جریان هایی موسیقی یاد میگیره میره به گذشته وقتی که پدرش ۱۸ ساله بوده و اونجا یه اتفاق هایی رخ میده چنیننماندوچنیننیزنخواهدماند!🍊🎻
linda77 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 14845 یه پسر هست که پدر و مادر و برادر بزرگترش ناشنوا هستن طی یه جریان هایی موسیقی یاد میگیره میره ... ممنونم💚 آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.