2777
2789
عنوان

دلم مرگ میخاد..

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 42 پست
اره وقتی با پوزخند و تمسخر بگی اره...وقتی اینجا رسم تمااااام جهیزیه سنگین پاخونواده دختره و همممه یه ...

یعنی اون نمیکفت این رسم عوض میشد ؟!! خب واقعیت رو گفته ب قول همسرت پسر دار هم باید ب فکر طلا و خونه و ماشین باشه الان اینم طعنه است؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره وقتی با پوزخند و تمسخر بگی اره...وقتی اینجا رسم تمااااام جهیزیه سنگین پاخونواده دختره و همممه یه ...

اهمیت نده ، بیفرهنگی محضه این تفکر

زمان قدیم بخاطر این پسر دوست بودن که پسر بیارن کمکشون کنه کشاورزی و دام داری و ... 

اخه الان پسر چه سودی به خونواده میرسونه؟ خودش صالح نباشه سربارم هست چه برسه سود

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت پسر میخوای وگرنه چیز بدی نگفته جهاز خریدن مگه حرف بدیه دختر و پسر فرقی نداره خواست خدا بوده بچت ...

اره حرف بدیه..اون بالا گفتم دلیلشو...وقتی با تمسخر و پوزخند بگن به طرف که اره چون دختر اوردی به خاطر جهیزیش بدبختی اره..چون تمام جهیزیع پاخونواده دختره اینجا...ولی بخدا اگه من الان به جهیزیش فکر کرده باشم...اصصصصلا..چون خودم ی دختر فقیر بودم که باچشمای خودم دیدم جهیزیمو خدا رسوند...

یعنی اون نمیکفت این رسم عوض میشد ؟!! خب واقعیت رو گفته ب قول همسرت پسر دار هم باید ب فکر طلا و خونه ...

همسرم جوابشو داد میخاس جوابشو بده...ی سری چیزا رو نباید بگی..یعنی چی من از الان بفکر جهیزیه باشم این یعنی چی الان؟کااااملا واضحع منظور حرفش

اره حرف بدیه..اون بالا گفتم دلیلشو...وقتی با تمسخر و پوزخند بگن به طرف که اره چون دختر اوردی به خاطر ...

عزیزم غصه نخور بخدا دختر خیلی خوبه منم فقط یه دختر دارم روزی صد بار بوسم میکنه قربون صدقم میره 

این چه کاریه دختر،همون داییش الآن تو آرزوی دختردارشدنه

خدا قهرش میرسه.آخه حرف دیگران چه اهمیتی داره

زندکی رو به کام خودت و همسرت تلخ نکن

چقدر آدم آرزو دارن بچه دار بشن

از الآن به دخترت ارزش بذار تا دیگران هم براش ارزش قائل بشن

در جواب داییش هم میگفتی جهاز که سهله دنیا رو به پاش میریزم

همسرم جوابشو داد میخاس جوابشو بده...ی سری چیزا رو نباید بگی..یعنی چی من از الان بفکر جهیزیه باشم این ...

ان شالله خدا یه دختر سالم باهوش و زیبا بهت میده کیف میکنی تورو خدا حامله ای دعات مستجاب برا حاجت من دعا کن فکر خیال بی خود هم نکن برا بچت خوب نیست

واقعا چه دختروچه پسرو خدامیده انقدناراحت نباش انشاالله یه روزی انقد بخاطرش سربلندباشی وافتخارکنی که به این روزات خندت بگیره..اونم حتماخواسته شوخیکنه چرت گفته من دیدم توخونه ای که بچش دختره چقدمحبت وعشق بیشترمیشه واینکه خیییلی باشوهرت بدحرف زدی تقصیراون بنده خداچی بودکه دلشو شکستی

واقعا چه دختروچه پسرو خدامیده انقدناراحت نباش انشاالله یه روزی انقد بخاطرش سربلندباشی وافتخارکنی که ...

خب بخاطر همین دلم میخاد نباشم دیگه..بخاطر حرفای بدی که بهش زدم😭😭اخه همش طرف خونواده و فامیلشه..من بخدا بچمو دوست دارم نمیدونم چرا اینجوری شدم امشب 

ان شالله خدا یه دختر سالم باهوش و زیبا بهت میده کیف میکنی تورو خدا حامله ای دعات مستجاب برا حاجت من ...

مرسی از دعای خوبت عزیزدلم..چشم گلم برات دعا میکنم توام دعام کن 

این چه کاریه دختر،همون داییش الآن تو آرزوی دختردارشدنه خدا قهرش میرسه.آخه حرف دیگران چه اهمیتی داره ...

دقیقا معنی حرفم همین بود..گفتم ان شاالله ببینم اون روزیو که براش جهیزیه مبگیرم.