2789
عنوان

دلم مرگ میخاد..

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 42 پست

حرفای اطرافیانو بزار کنار چرا خودتو ناراحت میکنی این تو و شوهرتیددکه ۲۴ ساعت کنار همید فقط حرف و نظر دوتاتون مهمه نه بقیه که فقط شاید سالی یه بار یا دوبار ببینیدشون ، به جهنم بزار هرچی میخوان بگن ، مثل مگس بزار همش ویز ویز کنن 

گناه داره اون نی نی ناز تو دلت 😍🥲 اون داییش دخترش نشده داره از حسادت میگه اینارو وگرنه دختر که عسله و قنده ، چراغ خونس 😍 انقدررر نازه دختر ، من عاشق اینم فقط دختر داشته باشم 😍👌🏻

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

خودت ته دلت اگر شاکر باشی بابت داشتن دختر اصلا برات مهم نیست حرف دیگران وقتی عصبانی میشی یعنی باور داری که پسر بهتره 

به هر حال اون بچته و جنسیتش واقعا انقدر مهم نیست اونم تو این دوره زمونه که دخترا انقدر تو جامعه حضور دارند و راحت تر پیشرفت میکنن

به جای این حرفا ارامش داشته باش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دنیا دار مکافاته سکوت کن که خدابزنه بکمرشون توهم حرص نخور برابچت خوب نی

خودش هم پسر میخواست الان حق نداره از کسی گله کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پسردوستم اره..مگه حق نداره هرکسی ی چیزی بخاد؟اما بقیه حق ندارن بیان راجب جنسیتش اینطور بگن

نه عزیزم مشکل نداره یه نگاه بنداز اینایی که هزارحور مشکل دارن مریضی ندارن اونوقت میگی فقط سالم باشه...

اونا هم نباید طعنه میزدن 

گفته برو جهاز درست کن طعنه است ؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
رو دخترت تاثیر داره هاا بدنیابیادباهمین حس ها بزرگ میشه پس بیشتر فکر کن 

بدنیا بیاد مطمئنم که اونقدر دوسش دارم که نزارم از حرفای بقیه برنجه یا حس کمبودی داشته باشه..حسای الانم داره منو خفه میکنه..نمیدونم چرا بخاطر هورمونامه بخاطر چیه خیلی حس افسردگی دارم..دارم نابودمیشم توخودم

چون سه تا دختر دارم برا همین با اطمینان بخت میگم اگه خودت دوسش داشتی راضی بودی از دختر بودنش هیچ کسی با هر حرفی عادی و غیر عادی نمیتونست حالت رو بد کنه،،،خال بدت رو درون خودت پیدا کن،چون ناراحتی از هر حرفی برداشت بد می‌کنی و خودت هم غصه می‌خوری 

بخاطر حرفای اوناس حال بد من..بخاطر اینکه میخان تخت پادشاهیشون بی جانشین نمونه

عزیزم تو بارداری ، بهت حق میدم فشار روت باشه 

یکم حواست بیشتر به خودت باشه ، زود خودت و نباز

پسر مگه میخواست چیکار بکنه براتون که دختر نمیتونه؟ 

انقدر ادم هست ارزو به دل موندن یه دختر داشته باشن 

دختر برکت خونه ست ، پیامبر میگفتن دختر منبع برکت و رحمت خونه ست , توخونه ای که دختر هست فرشته هارفت و امدشون قطع نمیشه ... حالا حیف نیست اعتماد به نفس نداشته باشی به خاطرش؟

اینطوری نگو اخه ناشکری میشه درست نیست 

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..
گفته برو جهاز درست کن طعنه است ؟!!

اره وقتی با پوزخند و تمسخر بگی اره...وقتی اینجا رسم تمااااام جهیزیه سنگین پاخونواده دختره و همممه یه رسم کمرشکن میدوننش و ازش مینالن اره طعنه هست