2777
2789

نوشته بود تنبلی تخمدان یعنی هیچ وقت نمیتونی تشکیل خانواده بدی .....از سر شب گریه میکنم.....من همسرمم مشکل داره اسپرماش ...همش حس میکنم مشکل از منه

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای حرف دوروغ که نباید گریه کنی عزیزم

طب سنتی پس چکارست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من تنبلی تخمدان داشتم و بعد۹ ماه از اقدام باردار شدم

من پلی کیستیکم ...فرق میکنه با تنبلی تخمدان

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

هزاران نفر تنبلی تخمدان داشتن حالا هم چند تا بچه دارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
منو خواهرام تنبلی داشتیم الانم بچه داریم.اینستا ۹۰ درصد راهکاراش چرته

حتما خفیف بوده.....من پلی کیستیکم

من پلی کیستیکم ...فرق میکنه با تنبلی تخمدان

خواهرم هم پلی بود،با دارو پری میشد فقط. دو ماه بعد از ازدواجش باردار شد.اول شما برو متخصص خوب درمان رو شروع کن وقت برا گریه زیاده.اینستا رو ول کن

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
اینستا آخه از کی تا حالا شده منبع معتبر پزشکی  تحت نظر باشین هردوتون انشالله به وقتش مامان میش ...

انشالله

گلم اولا خانواده تشکیل دادن ک فقط با وجود بچه نیست

خانوم و آقا ازدواج کنن میشن یک خانواده

ثانیا من خودم پلی کیستیکم

و زیاد مطالعه کردم در موردش.

ب این معنا نیست ک اصلا تخمک آزاد نمیشه

ممکنه تو تایم خودش آزاد نشه.

از کسایی ک این مشکلو دارن درصد بالاییشون باردار میشن خیلی زود ، ی عده دیر باردار میشن و یه درصد خیلی کم اصلا.

بیش از نصف خانوما تنبلی تخمدان دارن ، ولی اینطور نیست ک نصف خانوما بچه نداشته باشن.

ضمنا حتما اصلاح سبک کنید چون تنها راه درمانش همینه.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

سلام حالتون خوبه تاپیک آخرتون بسته بود اینجا می نویسم از خدا میخوام که دامن‌دامنتون سبز بشه بحق علی اصغر

عزیزم یه قرص هست به نام ویگروس برای مردایی که اسپرمشون ضعیفه عکسش برات میفرستم راجع بهش تحقیق کن بده همسرت بخوره

نذر خانم ام البنین کن حاجت گرفتی شنبه نذری رو پخش کن فقط هم روز شنبه باید ادا کنی حالا هر شنبه که تونستی

وزنت اگه بالاست بیار پایین ذکر استغفرالله را زیاد بگو خیلی تاثیر داره سعی کن نمازت اول وقت باشه و مهمتر از همه بسپار به خدا بزن به بیخیالی...

الحمد لله کما هو اهله