2777
2789
عنوان

دخترمو دعوا کردم دارم دق میکنم

206 بازدید | 12 پست

چهارسالشه 

من تو آشپزخونه بودم تو اتاق رفته بود تو کشوی کمدش نشسته بود کشو شکسته بود اون صحنه رو دیدم اعصابم خورد شد حسابی دعواش کردم یه لحظه به این فکر کردم اگه کمد میافتاد روش چی....

گفت مامان بسته دعوام نکن سر درد گرفتم ...الان خوابه اعصابم خورده چرا اونجوری دعواش کردم... 

چقدر سخته بچه داری 

عشقم دخترم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی طبیعیه منم دخترم چهار سالشه هر وقت ناخودآگاه صدام رو بالا میبرم و دعواش میکنم ازش عذر خواهی میکنم و سعی میکنم دیگه مراقب رفتارم باشم 

یه روانکاو به اسم وینیکات میگه ممکنه رابطه با بچه رو خراب کنید اما میشه با برگشتن و عذر خواهی درستش کرد چون بالاخره همه آدمیم و اشتباه میکنیم اینطوری بچه ها هم عذرخواهی رو یاد میگیرن

خیلی طبیعیه منم دخترم چهار سالشه هر وقت ناخودآگاه صدام رو بالا میبرم و دعواش میکنم ازش عذر خواهی میک ...

الان خوابه ولی خودم خیلی به هم ریختم 

صبح بیدار شه بغلش کنم فقط

عشقم دخترم 
الان خوابه ولی خودم خیلی به هم ریختم  صبح بیدار شه بغلش کنم فقط

حتما براش توضیح بده که به خاطر نگرانی عصبانی شدی و دست خودت نبوده بدون فکر کردن دعواش کردی یا مثلا بگو چون خسته بودی 

الهییییی  اشکالی نداره خداروشکر چیزیش نشده  ای کاش دعوا نمیکردی با حالت نگرانی میگفتی که ...

بعدش بهش گفتم اگه میفتاد روت چی کارت خیلی خطرناک بود 

عشقم دخترم 
الان خوابه ولی خودم خیلی به هم ریختم  صبح بیدار شه بغلش کنم فقط

کلا دختر منم موقعی که ناراحته و اوضاع روانیمون خوب نیست زودتر می‌خوابه انگار فرار می‌کنه 

الان نگران نباش الان توی خواب نازه ولی برای آروم شدن خودت برو نگاهش کن و بوش کن و مطمعن باش یه مامان عالی هستی که فقط خسته و کلافه و نگران بودی همین 

کلا دختر منم موقعی که ناراحته و اوضاع روانیمون خوب نیست زودتر می‌خوابه انگار فرار می‌کنه  الان ...

ممنونم مهربون بابت حرفات مرسی که وقت گذاشتی

عشقم دخترم