2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداشاهده😐بخدا قسم.دروغ نمیگم تابستونا هفته‌ای ۳ یا ۴بار زمستونا هفته‌‌ای ۳ یا دوبار بخدا قسم

این همه قسم واسه کی چی...بیخیال گل

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
والله بخدا من هر سه روز یه بار میرم، هرروز هم بعد ورزش زیر بغلمو تو سینک حموم میشورم  بعد اونا ...

آره واقعا تحرک بدن و تغزیه خیلی مهمه. اما کسایی که تو حموم رفتن هم سهل انگارن جای تاسف داره

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

هر روز میرم و حتی هر روزم غسل میگیرم

چون وسواس دارم سر غسل

ولی هروقت بیرون میرم ، قبلش حموم میرم

حتی اگه تو روز ۲ بار بخوام برم

در حد ۵ دقیقه شده برا بار دوم بازم دوش میگیرم

تابستون ک نگم برات

به خدا ۳ بارش هم رفتم

پوستم خشک شده

موهام میریزه 

اصا ی وضعی

دُختَرِ لُر 👑

هفته ای دوبار چون زمستون هست تابستون یه روز درمیون

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اینجا اکثرا میگن هرروز اما حاضرم قسم بخورم نصفشون دروغ میگن 

چرا ؟؟؟؟

مایی که موهامون زود چرب میشه مجبوریم اگ نریم یه وجب روغن میشینه همه فک میکنن خیلی وقته نرفتیم

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

نمیره دیگه😂 من خودم دو روز نرم حس میکنم دارم کپک میزنم  بعد هر حمام هم انواع و اقسام مام و ب ...

مثل منی 😂من حموم نرم احساس مرگ دارم. دوستت عجیبه 😵

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز