2777
2789

یک روز درمیون 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا اکثرا میگن هرروز اما حاضرم قسم بخورم نصفشون دروغ میگن 

واقعا ؟ 

اخه چه دلیلی داره دروغ بگن 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
شرمت نشه منم مثل توام ،من افسزذه ام حوصله خودمونداره انگیزه وامید ندارم از زندگیم لذت نمیبرم ،تو چی

من یه افسرده ی به تماممم معنا بودم . 

یک ساله ک ازدواج کردم و بعد ازدواجم اوضاع افسردگیم بهتر شده . فقط به خاطر تغییر بغضی شرایط . 

مثلا محدودیت های خونه پدری رو دیگه نداشتم تو خونه خودم . پدر مادرم رو مخم نمیرفتن . با خواهر برادرا لازم نبود هر روز کشمکش داشته باشم و خلاصه که هنوز هم حالم بده اما نه ب اندازه ی قبل ...

حال بد هنوز تو وجودمه اما دارم نهایت تلاشمو میکنم ک همینم دیگه نباشه

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

بله بعضیا بدنشون مثل شماست ، نعمتیه

اتفاقا من میگم کاش موهام چرب نبود خسته شدم همیشه انگار کثیفه هر جا بخوام برم باید یه ساعت قبلش حتما دوش بگیرم فقط وقتایی که موهامو بلوند کنم راحتم

ن گلم راحت باش اینجا کسی کسیو نمیشناسه اما حموم باعث اعتماد بنفس و رفع انرژی‌ های بد میشه سعی کن بعد ...

🥺🥺🥺...

اسکراپ نمک ساده ؟ همینایی که توی غذا میریزیم؟

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

🥺🥺🥺... اسکراپ نمک ساده ؟ همینایی که توی غذا میریزیم؟

آره آخرکارکه خودت شستی یکم نمک با آب قاطی کن یجوری که خیلی شل نباشه از گردن تا نوک پا یکم سوز میده ولی بعدش که شستی خیلی حس خوبی داره 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز