راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودمم باورم نمیشه ببین داشتم میمردم از کثیفی نصف موهام ریخت.. ولی امکان حموم رفتن نداشتم چهار هفته پیش اثاث کشی داشتیم از سهر خودمون به شهر محل کار همسرم شهر خودمون رفتم حموم بعد درگیر اثاث کشی و جمع کردن وسایل شدم اون یه هفته وقت نکردم برم یعنی یه هفته شهر خودمون رفتم حموم انقدر عجله ای و بدو بدو اثاث کشی کردیم که پدرم درومد و خسته شدم گفتم ولش اون شهر دیگه میرم حموم اومدم اینجا روز اول پریود شدم منم تو پریودی نمیتونم برم حموم خونریزیم قطع میشه یه هفته دیگم وایه پریودی نمیشد برم بعدش تموم شد خوشحال خواستم برم حموم ابگرمکن خراب بود 😩چند روز درگیر تعمیر کار و درست کردن ابگرمکن بودیم اینجا فشار اب خیلی کمه هنه پمپ اب دارن فکر کن امشبم بعد این همه مدت رفتم حموم تو حموم اب سرد شد با وجود پمپ هم فشار اب کم بود ابگرمکن روشن نمیشد یخ زدم اصلا نچسبید بهم حموم..
باورت میشه اولین باره ک جایی دارم این مسعله رو بیان میکنم ؟ دیگه گفتم بزار یه کم خجالت بدن بهم شاید ...
ن گلم راحت باش اینجا کسی کسیو نمیشناسه اما حموم باعث اعتماد بنفس و رفع انرژی های بد میشه سعی کن بعد از حموم اسکراپ نمک استفاده کنی دیگه عالیه بدنت سبک میشه