2777
2789
مگه میشه هر روز حموم رفته اخه نیم ساعت حموم نیم سالت خشک کردن بدن نیم ساعت خشک کردن مو این همه هد ...

عزیزم هستن کسایی که پوست و موشون چربه مثل من که مجبورم هر روز حموم برم بعصی وقتا اصلا حال و حوصله ندارم ولی مجبورم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرمم میشه بگم . ولی هفته ای یبار 😑💔 شوعرمم چند بار ب روم آورده‌ اما  من معتاد مجازی شدم و هیچ کاریمو سرموقع انجام نمیدم . از خودم متنفرم . 

به جای یه دختر پر از آرزو باید کاربریمو میزاشتم یه دختر بی اراده ک هیچ وقت آدم نمیشه و زندگیش به گوه کشیده میشه 

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

شرمم میشه بگم . ولی هفته ای یبار 😑💔 شوعرمم چند بار ب روم آورده‌ اما  من معتاد مجازی شدم و هیچ ...

چقدر جالبع خودتم اعتراف میکنی آجی 😂ن برو حموم خیلی حس خوبی میده برو که شوهرت به رو نیاره

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

من یک روز در میان البته موهام به شدت چربه و باید حتما هر روز برم اما فرصت نمیکنم همین  الان از حمام اومدم فردا شب موهام چربه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چقدر جالبع خودتم اعتراف میکنی آجی 😂ن برو حموم خیلی حس خوبی میده برو که شوهرت به رو نیاره

باورت میشه اولین باره ک جایی دارم این مسعله رو بیان میکنم ؟

دیگه گفتم بزار یه کم خجالت بدن بهم شاید آدم شدم 

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

واییی سه هفته نرفتی؟ مگه میشه 😂 عافیت باشه 

خودمم باورم نمیشه ببین داشتم میمردم از کثیفی نصف موهام ریخت.. ولی امکان حموم رفتن نداشتم چهار هفته پیش اثاث کشی داشتیم از سهر خودمون به شهر محل کار همسرم شهر خودمون رفتم حموم بعد درگیر اثاث کشی و جمع کردن وسایل شدم اون یه هفته وقت نکردم برم یعنی یه هفته شهر خودمون رفتم حموم انقدر عجله ای و بدو بدو اثاث کشی کردیم که پدرم درومد و خسته شدم گفتم ولش اون شهر دیگه میرم حموم  اومدم اینجا روز اول پریود شدم منم تو پریودی نمیتونم برم حموم خونریزیم قطع میشه یه هفته دیگم وایه پریودی نمیشد برم بعدش  تموم شد خوشحال خواستم برم حموم ابگرمکن خراب بود 😩چند روز درگیر تعمیر کار و درست کردن ابگرمکن بودیم اینجا فشار اب خیلی کمه هنه پمپ اب دارن فکر کن امشبم بعد این همه مدت رفتم حموم تو حموم اب سرد شد با وجود پمپ هم فشار اب کم بود ابگرمکن روشن نمیشد یخ زدم اصلا نچسبید بهم حموم.. 

شرمم میشه بگم . ولی هفته ای یبار 😑💔 شوعرمم چند بار ب روم آورده‌ اما  من معتاد مجازی شدم و هیچ ...

شرمت نشه منم مثل توام ،من افسزذه ام حوصله خودمونداره انگیزه وامید ندارم از زندگیم لذت نمیبرم ،تو چی

باورت میشه اولین باره ک جایی دارم این مسعله رو بیان میکنم ؟ دیگه گفتم بزار یه کم خجالت بدن بهم شاید ...

ن گلم راحت باش اینجا کسی کسیو نمیشناسه اما حموم باعث اعتماد بنفس و رفع انرژی‌ های بد میشه سعی کن بعد از حموم اسکراپ نمک استفاده کنی دیگه عالیه بدنت سبک میشه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز