2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه میشه هر روز حموم رفته اخه

نیم ساعت حموم نیم سالت خشک کردن بدن

نیم ساعت خشک کردن مو

این همه هدر رفتن اب تو کشور ب این کم ابی

چ خبره اخه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اصولا هر سه روزی هر دوهفته یه بارم کیسه میکشم تنمو ولی ایندفعه رکورد طولانی ترین زمان حمام رفتن رو زدم به دلایلی سه هفته نتونستم نیتم برم داشتم میمردم کپک میزدم😩😭الان تازه از حموم درومدم دارم چایی میخورم😊

اصولا هر سه روزی هر دوهفته یه بارم کیسه میکشم تنمو ولی ایندفعه رکورد طولانی ترین زمان حمام رفتن رو ز ...

واییی سه هفته نرفتی؟ مگه میشه 😂

عافیت باشه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

هر روز

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
😂😂😂😂

والله بخدا من هر سه روز یه بار میرم، هرروز هم بعد ورزش زیر بغلمو تو سینک حموم میشورم 

بعد اونایی که به دروغ میگن ما هرروز میریم میان اینجا با بقیه دعوا میکنن که وای از بوتون تو فلان جا حالت تهوع میگیرم 

همه چیز به بدن و تغذیه مربوطه دختر عموم هفته ای یه بار میرفت اما همیشه خوش بو بود اما من باید دو بار برم در هفته 

یادمه یکبار یه هفته ابمون قطع بود موهام چرب شده بود خیلی ولی با دستمال مرطوب زیر بغلمو پاک میکردم ، اصلا بو حتی یه ذره هم نمیدم حتی هرروز مانتومو زیر بغلشو بو میکنم اگه یه ذره حتی بوی مام هم بده حداقل اون قسمت زیر بغلشو میشورم 

همه چی به بدن و تغذیه ربط داره

ψ ❤️

خداشاهده😐بخدا قسم.دروغ نمیگم تابستونا هفته‌ای ۳ یا ۴بار زمستونا هفته‌‌ای ۳ یا دوبار بخدا قسم

وآ؟!

حالا چرا مثل نقل و نبات قسم میخوری دخدر جان 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
مگه میشه 😵

نمیره دیگه😂

من خودم دو روز نرم حس میکنم دارم کپک میزنم 

بعد هر حمام هم انواع و اقسام مام و بادی اسپلشو روی خودم خالی میکنم

ولی اون نمیره  و هیچ وقت هم نفهمیدم بوی بدی بده

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز