2777
2789
عنوان

الویه

423 بازدید | 40 پست

شاسد تعجب کنین ولی من تا حالا الویه نخوردم😅

طرز تهیه یه الویه راحت چیه؟

نمیخواد خیلی رنگارنگ باشه مثلا بعضیا  نخود فرنگی و سوسیس و... میریزن من ساده شو میخوام

برای ۵ نفر

سیب زمینی

تخم مرغ

کالباس

خیار شور

سس مایونز

البته مرغ ریش ریش میزنن که من اصلا نمی‌پسندم 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت مرغ پخته 

تخم مرغ آب‌پز

سیب زمینی آب پز

هویج آب‌پز

خیارشور 

سس مایونز 

نمک و فلفل 

همه رو ریز و مخلوط کن با نان باگت نوش جان

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

سیب زمینی ابپز با تخم مرغ ابپز و هویج و سس مایونز و خیار شور ...

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

مرغ روابپزکن،سیب زمینی وتخم مرغ هم ابپزکن،مرغ روریش ریش کن سیب زمینی وتخم مرغ روبکوب مرغ رو هم بریز توش،خیارشوروسس هم بزن بانمک وفلفل سیاه ویکم آب مرغ

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

سینه مرغ ابپز رنده

تخم‌مرغ آبپز رنده

سیب‌زمینی آبپز رنده

هویج رنده

خیارشور خرد

مخلوط کن همه رو با مایونز

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه