2777
2789
عنوان

سن ازدواج..🥲🦋💕

209 بازدید | 23 پست

دیگه سن به ۱۸ برسه در خونه هر دختری خواستگار میاد حالا اکثرا این وسط فاز میگیرن که ازدواج بالای سن ۳۰ سالگی و فلان😄🤦🏼‍♀️

به نظرم خودم ربطی به سن نداره شما میتونین تو سن ۲۰ سالگی یک انتخاب خوب داشته باشین تو سن ۳۰ سالگی یک ازدواج بد.( بستگی به بلوغ فکری داره)

من خودم مخالف ازدواج دختر بالای ۳۰ هستم ۱۸ تا ۳۰ سالگی بهترین گزینه بالای ۳۰ واسه پسرا خوبه.

چون دخترایی و دیدم که سنشون بالای ۳۰ بوده به ندرت موقعیت خوب گیرشون اومده. 

میگن باعث میشه رابطت با دوستات بهم بخوره و اول عشق و حال کن و فلان ولی مگه متاهل شدن زندانی شدن؟ اگه طرفتون ادمه درستی باشه شما میتونین یه تایمتون رو به رفیقای دوران مجردیتون اختصاص بدین.

از لحاظ ازادی های دوران مجردی اگه طرفتون طرز فکرش درست باشه محدود نمیشین 

از لحاظ اهداف تحصیلی ، شغلی و ورزش و زبان و .... خیلیا میگن ما نمیتونیم همزمان از پس دوتا مسئولیت بر بیایم میخوایم اول به اهدافمون برسیم ولی اکثرا هم دوست دارن در کنار اهدافشون زندگی مشترک هم داشته باشن 

و اینکه هر کسی یک طرز فکری داره یکی ۲۰ سالگی خوشبخت میشه یکی ۳۰یکی ۲۵ و فلان پس درگیر یک عدد نشین فلانی فلان سن ازدواج کرد منم همون موقع ازدواج کنم.😄😂

خلاصه که فقط به طرف مقابلتون ربط داره و شرایط خودتون فکر نکنین همه تو سن ۳۰ سالگی به شغل و فلان رسیدن.

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد گفته هات درسته 

اختلاف سنی با بچه هم زیاد میشه و اینطوری روابط محدود تر

من پایین ۱۸ ازدواج کردم و با انتخاب درست الان هم درس میخونم هم اهدافم رو دنبال میکنم 

با دوستامم قطع رابطه نکردم 

از لحاظ پوشش و... هم محدود نیستم 

انتخاب درست شرط اوله 

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

طرز فکر هرکسی متفاوته عزیزم

من شخصا ازدواج تو سن کم رو نمی‌پسندم

مگر اینکه واقعا پسر ایده آل بیاد سراغ دختر یا حداقل متوسط هارو داشته باشه

میبینی طرف صرفا واسش ازدواج مهمه و یه نسل فقیر و بی امکانات رو هی رواج میده 

چه ارزشی داره آخه؟

مجردی خیلی بهتر از ازدواج های بی فکره

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
تا جایی ک من دیدم اکثرا بلوغ فکری ندارن ولی ازدواج میکنن و ب دروغ میگن خوشبختیم

حرف حق رو تو زدی 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
طرز فکر هرکسی متفاوته عزیزم من شخصا ازدواج تو سن کم رو نمی‌پسندم مگر اینکه واقعا پسر ایده آل بیاد ...

مثل اینکه شما درست صحبت های منو نخنونید منم گفتم ربطی به سن نداره ازدواج و موقعیتش باید خوب باشه.

طرف خواستگارهای خوبشو تا ۳۰ رد میکنه فکر میکنه ۳۰ سالگی خبریه اخرشم مجبور میشه ازدواج کنه به یک مردی اپشن هاشو نداشته .

من فاصله نامزدی تا عروسیم ۶سال بود

۲۲سالم بود که نامزد کردم؛به عنوان کسی که تجربه کرده باید بگم هر چی سنت کمتر باشه رفتارت خام تره بعد یه کارایی میکنی که وقتی سنت بالاتر میره میفهمی چقد ناپختگی کردی و اشتباه کردی

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

مثل اینکه شما درست صحبت های منو نخنونید منم گفتم ربطی به سن نداره ازدواج و موقعیتش باید خوب باشه. ...

نه منم با اون موافق نیستم،وقتی یه فرد ایده آل میاد خب باید سنجید و قبول کرد 

چون از یه سنی به بعد آدم کمال‌گرا میشه و نمیتونه انتخاب بکنه دیگه و خواستگار خوب هم دیگ نمیاد

تا جایی ک من دیدم اکثرا بلوغ فکری ندارن ولی ازدواج میکنن و ب دروغ میگن خوشبختیم

منم تا جایی که دیدم بالای ۳۰ سال هستن تاپیک میزنن دلمون شوهر میخواد خسته شدیم از تنهایی به رفیقامون حسودیمون میشه

بعد در ظاهر اجتماع به دروغ میگن خیلی راحتیم😂

نه منم با اون موافق نیستم،وقتی یه فرد ایده آل میاد خب باید سنجید و قبول کرد  چون از یه سنی به ...

منم منظورم همین بود دیگه 

من فاصله نامزدی تا عروسیم ۶سال بود ۲۲سالم بود که نامزد کردم؛به عنوان کسی که تجربه کرده باید بگم هر ...

این یک چیز عادیه تو همه دوران سنی هست فردا به دیروزت میگی چقدر اخلاقم خام بود...