2777
2789
عنوان

سن ازدواج..🥲🦋💕

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
این یک چیز عادیه تو همه دوران سنی هست فردا به دیروزت میگی چقدر اخلاقم خام بود...

به هر حال از یه سنی یه سری اشتباهاتو نداری همون چیزی که به اصطلاح میگن بچگی کردن

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کبا فقط نظر خودتون رو قبول دارید مشخصه نیامدید نظر سنجی 

ولی ازدواج سن نداره باید براس آدم پیش بیاد ...خانم عزیز هر زمانی که ِآدمت رو پیدا کردی ازدواج کن وگرنه ازدواج زود و بعدش طلاق خیلی بدتر از ازدواج دیره

من 38سالگی ازدواج کردم ولی خیلی ام راضی ام 

شما کبا فقط نظر خودتون رو قبول دارید مشخصه نیامدید نظر سنجی  ولی ازدواج سن نداره باید براس آدم ...

شما قبل از اینکه گارد بگیرن کل متن و بخونین منم گفتم سن خوشبختی هر کسی متفاوته .

اینکه شماهم ۳۸ سالگی خوشبخت شدین دلیل نمیشخ همه بالای ۳۰ ازدواج کنن و این یک چیز جا افتادس تو جامعه که اکثر افراد بعد ۳۰ به ندرت موقعیت خوب گیرشون میاد بعدشم واسه باردار شدن اذیت میشن

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..
شما کبا فقط نظر خودتون رو قبول دارید مشخصه نیامدید نظر سنجی  ولی ازدواج سن نداره باید براس آدم ...

بچه دار نشدن هم از نتایج ازدواج دیره..

شما قبل از اینکه گارد بگیرن کل متن و بخونین منم گفتم سن خوشبختی هر کسی متفاوته . اینکه شماهم ۳۸ ...

اتفاقا خداروشکر تو بچه دار شدن هم اون بالایی بخواد همه چیز حله  شما وقتی میگی بعد سی خوب نیست فکر نمیکنی که یکی با خوندن متن شما عجله کنه تو انتخاب و بدبخت شه؟ یکی دیگه بالای 30 مجرده و دلش بگیره  چجوری به اینا توجه نمیکنی 

امیدوارم با این فکر انتخاب اشتباه نکنی فقط همین خانم 

اتفاقا خداروشکر تو بچه دار شدن هم اون بالایی بخواد همه چیز حله  شما وقتی میگی بعد سی خوب نیست ف ...

بهتره از اول بری یه دور تاپیک رو بخونی که من گفتم ازدواج به سن و عدد ربطی نداره. سن خوشبختی هر کس متفاوته رسما این تاپیک هم زدم واسه کسایی مثه شما که میگین ازدواج زیر ۳۰ بدبخت شدن  عجله کردنه و باعث میشی کسی که زیر ۳۰ سال هست و موقعیت خوب داره بخاطر شما موقعیت خوبشو رد کنه. اینکه متوجه نمیشی یا نمیخوای متوجه بشی به من ربطی نداره.