2777
2789
عنوان

حالم از خانواده شوهرم بهم میخوره

275 بازدید | 13 پست

مخصوصا مادرشوهرو خواهرشوهر از بس ک حسود عقده ای بخیلن متنفرم بازم برادرشوهرا و پدرشوهرم خوبنا این مادرو دختر بدجنسن انگار شوهرشونو بر زدم هووشونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نگم از جاریه حسودم ک چشم نداره رابطه منو با خانواده شوهرم ببینه . دیشب انقدر سوخته بود ک چرا من اونجا میرم ک بهونه گرفته بود و نیومد اونجا . صبح بهش زنگ زدم حالشو بپرسم جواب تلفنمو نداد. ینی تاالان شمارمو ندیده؟!!!  

اگر شوهرم برام کادو بگیره یا محبتی بهم بکنه خودشون پاره میکنن ولی اگر دعوامون بشع از خوشحالی میترکن

افریین دقیقااا بعد توقع دارن شوهر خودشون مثل برده بهشون خدمت کنه . هیچوقت نزار دعواهاتونو متوجه بشن حسودای عقده ای 

وای نگم از جاریه حسودم ک چشم نداره رابطه منو با خانواده شوهرم ببینه . دیشب انقدر سوخته بود ک چرا من ...

من ک انقد ازشون متنفرم تا حالا هیچوقت باهاشون تلفنی تماس نداشتم ولی خواهرشوهر خودشیرینم همش به شوهرم زنگ میزنه اونم وقتایی ک سرکاره وقتی خونه پیش من باشه نمیزنه

من ک انقد ازشون متنفرم تا حالا هیچوقت باهاشون تلفنی تماس نداشتم ولی خواهرشوهر خودشیرینم همش به شوهرم ...

ب درک خاهرشه ، حلال ابدیشه ، دوس دخترش یا زن غریبه ک نیس ک بخاد باهش رابطه برقراره کنه ، به درک انقدر زنگ بزنه ک چشمم دراد  والاه مهم اینه ک شب میاد پیش تومیخابه.

ب درک خاهرشه ، حلال ابدیشه ، دوس دخترش یا زن غریبه ک نیس ک بخاد باهش رابطه برقراره کنه ، به درک انقد ...

درسته. من اصلا به این چیزاش کار ندارم خدا شاهده. میترسم با موزی بازی منو از چشم شوهرم بندازه

درسته. من اصلا به این چیزاش کار ندارم خدا شاهده. میترسم با موزی بازی منو از چشم شوهرم بندازه

تو اصلا از خاهرش بد نگو و نپرس زنگ زد یا نزد فقط بااخلاقت خودتو توی دل شوهرت جاکن . اونم اگه بخاد دهن بین باشه تواز الماسم باشی اثرنداره.

2790
2778
2791
2779
2792