2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم اره درس میخونم مادر باسواد باشم بهتره تا مادر بیسواد یا کم سواد اونم تواین دوره که روز به ...

خب برو دنبال علم. 

دانشگاه میری بعد کارشناسی؟ همش بدردت میخوره؟ 

پزشک

من باشم اره درس میخونم مادر باسواد باشم بهتره تا مادر بیسواد یا کم سواد اونم تواین دوره که روز به ...

مادر باید وقت داشته باشه برای بچه با روزی 2 ساعت مطالعه میشه بهش رسید 

پزشک

ربطی به خواستگاری نداره،همسرم سیکل داشت اما من لیسانس داشتم که باهم ازدواج کردیم،به اصرار من دیپلم گرفت،الان من دارم فوق لیسانس میخونم اما همسرم علاقه ای به درس نداره،بهم گفت تا هرجا دوست داری درس بخون ولی خودش چون علاقه ای نداره ادامه نداد

وقتی خوب باشه ، خوب ازدواج میکنی ، البته اگر خدت خیلی دیگ شیفته مستقل شدنی باعاش این قضیه رو در میون ...

برا چی مستقل بشی 

؟ 

اگر میخاستی مستقل باشی چرا ازدواج کردی

پزشک

برا چی مستقل بشی  ؟  اگر میخاستی مستقل باشی چرا ازدواج کردی

ربطی نداره بعضیا کلا وجودی کار کردنو دوس دارن! 

الان اینهمه معلم! باید بگی پس چرا معلم شدن؟ اونام ک شوهر خوبی اکثرا گیرشون اومده دیگ!میگم اگر شیفته کار کردنی و دستت تو جیب خودت باشه! 

چون حس دیگ ای هم داره...

ربطی به خواستگاری نداره،همسرم سیکل داشت اما من لیسانس داشتم که باهم ازدواج کردیم،به اصرار من دیپلم گ ...

چه فایده ای درس خوندن داره هزار تا مدرک داشته باش. واقعا فایده داره؟ 

پزشک

ربطی نداره بعضیا کلا وجودی کار کردنو دوس دارن!  الان اینهمه معلم! باید بگی پس چرا معلم شدن؟ او ...

خیلی از کسایی که میرن معلمی برا حقوقشه شاید بگی چیزی نیست ولی از نظر اونها برای یک خانم خوبه. و اون هم که ازدوذج میکنا با معلمی که میگی خوبه. خوبی معلم را در درآمدش میبینه. خب وقتی شوهرت درامد داشته باشه چرا بری خودتو تو کار بترکونی فکر میکتی هیچ کدوم از این کارها مسئولیت نداره؟ 

پزشک

خیلی از کسایی که میرن معلمی برا حقوقشه شاید بگی چیزی نیست ولی از نظر اونها برای یک خانم خوبه. و اون ...

😐😐 خب معلمی هم مسئولیت داره ، مگه راحتیه؟ 

اینهمه اکثرا معلم بدو بدو میکنن ک دانش اموزارو ب یجا برسونن ، گفتم ی چیزی درونیه !شما مثلن اگر موقعیت خوبی داری میتونی کار نکن

برا چی مستقل بشی  ؟  اگر میخاستی مستقل باشی چرا ازدواج کردی

چه ربطی داره مستقل و متاهل بودن یه زن در عبن مستقل بودن متاهل هم میتونهدباشه مگه باید همش خرجمونو شوهر بده 

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚