2777
2789
چه فایده ای درس خوندن داره هزار تا مدرک داشته باش. واقعا فایده داره؟ 

من از درس خواندن لذت میبرم،درس و محیط دانشگاه بهم آرامش میده،حس زنده بودن و موثر بودن میده،و هرچی مدرکم بالاتر بره حقوق و مزایای کارم بیشتر میشه،

چه ربطی داره مستقل و متاهل بودن یه زن در عبن مستقل بودن متاهل هم میتونهدباشه مگه باید همش خرجمونو شو ...

واقعا دوست داری مسئولیت و استرس قبول کنی؟ یا با شوهرت بری گردش و تفریح و سفر. 

پزشک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک خواستگار برام اومده وضع مالیش خیلی خوبه تقریبا ماهی 1 تا 1200 درآمد داره گفت اگر میرسی کار های خونه را انجام بدی و دوست داری برو کار اگر نه چرا اذیت کنی خودتو  برایاین پرسیدم

پزشک

میدونی خلقیات ادما متفاوته من دوستم از کار کردن بدش میاد میگه شوهرم وظیفشه منو‌تامین کنه اما من از تو خونه موندن بیزارم و حس بدی میگیرم از کسی پول بگیرم از ۱۵سالگی هم خودم کار کردم حس پوچی میکنم وقتی بیکارم حس بدی بهم میده درس خوندنم دوست دارم چون به من حس فهمیده شدن میده درسته تو دانشگاه هیچی یادم نمیدن اما همینکه پیگیرم و زندگیم پر دغدغه هستش تازه حس میکنم دارم زندگی میکنم

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
واقعا دوست داری مسئولیت و استرس قبول کنی؟ یا با شوهرت بری گردش و تفریح و سفر. 

ببین من دانشجو معلمم همسرمم معلمه تایم تفریح ما دوتا عید و جمعه و تابستونه و شاغل بودن نبودن من براش فرق نداره هر تایمی برا اون ازاده برای منم هست اما من اگر سرم گرم کار تحصیل و... نباشه دیونه میشم بخصوص بعد ازدواج که اومدم جایی ک اصلا نمیشناسم و فرهنگ محل اونهمه نیست که بتونم وقت بگذرونم

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚