2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰ کیلوام قدم ۱۷۵ اراده ندارم تو رژیم نمیتونم جلو خودمو بگیرم 

عزیزم این عملا عوارض دارن

باور کن اگه یکم سعی کنی و۱۰ روز رژیم وتحمل کنی عادت میکنی

بعد دیگه اگه زیاد بخوری عذاب وجدان میگیری

اینو کسی بهت میگه که نزدیک ۴۰ کیلو اضافه وزن داشت ۳۲ کیلو کم کردم مونده۶ کیلو دیگه

عزیزم این عملا عوارض دارن باور کن اگه یکم سعی کنی و۱۰ روز رژیم وتحمل کنی عادت میکنی بعد دیگه اگه ز ...

میشه بهم بگی چجوری ؟ببین مثل من اونطوریم جایی برم جلوم شیرینی بگیرم میخورم دست رد به شینه کسی نمیزنم وهمچنین هله و هوله 

یکی از فامیل های شوهرم اسلیو معده انجام داده خوب لاغر شده ولی یه مشکلی که پیدا کرده متاسفانه فشارش به شدت میاد پایین و حالش بد میشه باید حتما یکی پیشش باشه و هواش رو داشته باشه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
میشه بهم بگی چجوری ؟ببین مثل من اونطوریم جایی برم جلوم شیرینی بگیرم میخورم دست رد به شینه کسی نمیزنم ...

منم رژیمم عاشق ترشی و شیرینی ام کلا غذا دوست دارم ، با اینکه تقریبا هر هفته خودم شیرینی میپزم الان سه ماه رژیمم و شش سانت از اندازه هام کم شده و با اینکه هفته ای یک  وعده آزاد دارم نمیخورم عادت کردم

مربی انلاین دارم ، قصدم عمل اسلیو بود ولی خب گفت شش ماه زمان میبره منم گفتم شش ماه خودم رژیم میگیرم و ورزش میکنم سالم تر هم زندگی میکنم

سلام

عزیزم اصلا سمت عمل و اینجور چیزا نرو چون فقط هزینه الکی می‌کنی و کلی هم درد داره 🥲 منم خیلی واسه اضافه وزنم اعتماد به نفسم کم شده بود ولی با یه متخصص تو اینستا آشنا شدم از یک ماه پیش تا الان ۹ کیلو کم کردم بدون رژیم و اینجور چیزا فقط مکمل غذایی داد اگه میخوای بگو تا آیدی پبجشو بدم بهت 😊

سلام عزیزم من خودم چون نتیجه گرفتم دلم نمیاد بهت پیشنهاد نکنم 🥲من با یه متخصص آشنا شدم تو اینستا که خیلی راحت تونستم با راهکار هاش ۹ کیلو تو یک ماه وزن کم کنم بدون رژیم اگه خواستی بگو آیدی پبجشو بدم بهت