2777
2789

هیچی برام نخرید.

میگه اقا یه هفته قبل منو برده برا کادو تولد اپل واچ برام خریده چرا ولی تو خود روز تولد بهم چیزی نداده

الانم خیلی از دست شوهرش ناراحته

چی بگم بهش ؟😶

بگو ای بی لیاقت

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو در برابر این ظلم بزرگ دادخواست طلاق بده این مرگ خیلی ظالمه دلم برات کبابه زن چجوری اخلاق بی رحمانشو تحمل میکنی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بگو در برابر این ظلم بزرگ دادخواست طلاق بده این مرگ خیلی ظالمه دلم برات کبابه زن چجوری اخلاق بی رحما ...

😂😂😂😂😂میگم یسری باید یه مشکل بزرگتر براشون پیش بیاد قدر عافیتو بدونن

😂😂😂😂😂میگم یسری باید یه مشکل بزرگتر براشون پیش بیاد قدر عافیتو بدونن

دوستت برای ازدواج خیلی عقلش کمه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دلم برا ش کباب شد  

البته نه براخودش براهمسرش بنده خدا که همچین زن پرتوقعی داره.بگو بنده خدا بعضی مردا شاید تبریک هم نگند،اونوقت شما دنبال دوتا دوتا کادو هستی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بگو در برابر این ظلم بزرگ دادخواست طلاق بده این مرگ خیلی ظالمه دلم برات کبابه زن چجوری اخلاق بی رحما ...

حالا بهشم حرفی بزنم فک میکنه چون خودم مجردم از حسودی بهش گفتم

از وقتی گرفتن  این مناسبتا جدی شد و چشم و هم چشمی جای بهتر کردن روابط فقط توقعات زیاد جا گذاشت

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دلم برا ش کباب شد     البته نه براخودش براهمسرش بنده خدا که همچین زن پرتوقعی داره.بگو بند ...

واقعا منم دلم برا شوهرش سوخت چون پسره اونجوری وضعشم خوب نیست برا خانوم انقد هزینم کرده تهشم این مزدشه