2777
2789
عنوان

رفع خشکی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 19 پست
چ ویتامینی من ریزش مو داشتم بیوتین خوردم صفر شد ولی الان خشک شده ریزش شدید گرفته و موخوره بیوتین آهن ...

زیاد موهاتون رو میشورید و  شونه میزنید ؟

چهار مغز خوبه

بادوم هم خوبه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
زیاد موهاتون رو میشورید و  شونه میزنید ؟ چهار مغذ خوبه بادوم هم خوبه

اره ده سال هرروز شستم واسه چربی الآنم نرم حموم حجم موهام خیلی کم میشه خیلی داغون میشه مجبورم برم شونه هم زیاد میزنم چون همش میچسبه بهم ظاهرش خیلی بد میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ده سال هرروز شستم واسه چربی الآنم نرم حموم حجم موهام خیلی کم میشه خیلی داغون میشه مجبورم برم شون ...

پس احتمال داره که دلیلش همین باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
پس احتمال داره که دلیلش همین باشه

خب حمومم رو یه روز در میون کردم بدتر شد با اینکه موهام خشکه انگار چرب میشه حجمش خیلی کم میشه داغون میشم یه وضعی نمیدونم چیکارکنم

خب حمومم رو یه روز در میون کردم بدتر شد با اینکه موهام خشکه انگار چرب میشه حجمش خیلی کم میشه داغون م ...

نمیدونم شاید دکتر پوست و مو بتونه کاری کنه

من میگم شاید رطوبت بدنتون کم شده