2789
عنوان

رفع خشکی مو

449 بازدید | 19 پست

موهام خیلی خشکه و این خشکی داره رفته رفته بیشتر میشه طوری ک کف سرم میسوزه حتی قبلا چرب بود چجوری آبرسانی کنم لامصبو روغن آرگان و سرم مو بی فایده بود😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دنبال روغنای عجیب هستید

بهترین روغنا همین کرچک و نارگیل و بادام و اینا هستن

آرگان و جوجوبا و از این دست روغنا معمولا اصل نیستن، چون تو ایران گیر نمیاد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چرا دنبال روغنای عجیب هستید بهترین روغنا همین کرچک و نارگیل و بادام و اینا هستن آرگان و جوجوبا و ا ...

کرچک دارم ولی آخه آبرسان نیست ک ارگان هم زدم جواب نداد

کنجد .زبتون .نارگیل .کرچک . هرچی بزنی خوبه .البته زیتون و نارگیل اگه نیازه خشک ترش میکنه . آرگان ر ...

زیتون و نارگیل خشک می‌کنه ؟ من می‌خوام آبرسانی بشه خیلی خشک شده کف سرم میسوزه 

کرچک دارم ولی آخه آبرسان نیست ک ارگان هم زدم جواب نداد

روغن بادوم فکر کنم خوب باشه چون بادوم  رطوبت داره ( بادام تلخ یا شیرین بودنش رو نمیدونم، اگه خواستید تحقیق کنید )

نارگیل هم فکر کنم خوبه

آلوئه ورا 

و تخم کتان رو هم شنیدم خوبه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

آرگان رو شنیدم اصلا طبیعیش نیست تو بازار

روغن بادوم فکر کنم خوب باشه چون بادوم  رطوبت داره ( بادام تلخ یا شیرین بودنش رو نمیدونم، اگه خو ...

الویه ورا ک ابرسانه زدم بدتر شد نمیدونم چ مرگمه میگم شاید هورمونی چیزی قاطی کرده اینجوری شدم

الویه ورا ک ابرسانه زدم بدتر شد نمیدونم چ مرگمه میگم شاید هورمونی چیزی قاطی کرده اینجوری شدم

زیاد از سشوار یا وسایل حرارتی استفاده میکنید؟

شاید هم خدای نکرده کم بود ویتامین گرفتید

شاید هم خدای نکرده کم بود ویتامین گرفتید

چ ویتامینی من ریزش مو داشتم بیوتین خوردم صفر شد ولی الان خشک شده ریزش شدید گرفته و موخوره بیوتین آهن مولتی ویتامین خوردم هیچکدوم اثر نکرد