2777
2789
عنوان

ولی ما بچه طلاقیا خیلی زجر میکشیم

244 بازدید | 28 پست

از وقتی که بچه بودم مامانم ترکم کرد رفت تا وقتی که بزرگ بشم هی اینو شنیدم که تو بچه طلاقی اینو انجام نده. تو حاصل بدبخت های پدر مادرتی انگار که مثلا من باعث شدم جدا بشن وقتی که من نبودم طلاق گرفتن این چه ربطی به من داره هنوز هنوزه که بزرگ شدم بازم تو سری میخورم که نباید کاریو که خودم میخوام انجام بدم زندگی برای بچه طلاقیا سخته البته همشونو نمیدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه طلاقم

خیلی وقته به این چیزا فکر نمی‌کنم و راحت

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دختر خاله من با یکی که دوسال از خودش کوچکتر بود ازدواج کرد خالم خیلی مخالف بود خیلی نه به خاطر سن به خاطر خود پسره که ادم نبود 

کدوم‌دختری گوش میده  که دخترخاله من بده !

خلاصه ازدواج کردن و یه دختر خدا داد بهشون 

بعد مدتی پسره خیانت کرد 

اینها جدا شدن 

خالم دخترشو بزرگ‌ کرد و  دخترخالم میرفت سر کار الانم ازدواج کرده دخترش پیش خالمه به شوهرخالم میگه بابا 

دخترش ۹سالشه به نسبت  دخترخالش اصلا بچه شادی نیست خیلی دلم براش میسوزه ولی متاسفانه کاری بر نمیاد 

بچه ها همیشه قربانی آن دختر خالم فقط میخواست یه ادمو این وسط اسیر کنه شوهر سابقشم اصلا دنبال بچش نیومد  

کاشکی ادم ها فقطفکر خودشون نبودن وقتی بچه دارن یکمم به اپن فکر کنن که چی سرشون میاد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خیلی سخته عزیزم خوبه باز کنارت. هستن

عزیزم گاهی وقتا کنار هم بودن خیلی بدتره 

اینکه یه سره دعواهاشونو ببینی و به چشم ببینی دارن نابود میشن کنارهم خیلی بده

و یار خوب تمام ماجراست..💔
خیلی ها دنبال نقطه ضعف میگردن تا بکوبن تو سر آدم پیش هیچ کس نقطه ضعف نشون نده ساده در موردش حرف بزن ...

دیگه مثل قبل نیست هزار بار سر این موضوع کی مال خیلی وقته پیشه هزار بار دعوا میشه ولی من سکوت نمیکنم از حقوق خودم دفاع میکنم