از وقتی که بچه بودم مامانم ترکم کرد رفت تا وقتی که بزرگ بشم هی اینو شنیدم که تو بچه طلاقی اینو انجام نده. تو حاصل بدبخت های پدر مادرتی انگار که مثلا من باعث شدم جدا بشن وقتی که من نبودم طلاق گرفتن این چه ربطی به من داره هنوز هنوزه که بزرگ شدم بازم تو سری میخورم که نباید کاریو که خودم میخوام انجام بدم زندگی برای بچه طلاقیا سخته البته همشونو نمیدونم
دیگه مثل قبل نیست هزار بار سر این موضوع کی مال خیلی وقته پیشه هزار بار دعوا میشه ولی من سکوت نمیکنم ...
موفق ترین ادم دنیا هم باشی دیگران میگردن یه نقطه ضعف ازت پیدا میکنن چون دوست دارن ضعف هات رو ببینن .شما هم قوی باش درس بخون کار کن شاد باش سفر برو زندگی کن نزار به خواسته اشون برسن
منو بگو منم بچه ناخواستم و مامان تو طول زندگیم به وضوح اینو با رفتارش بهم فهمونده
این که اونا بخوان یا نه مشکل تو نیست خدا یه چیزی دونسته که ترو به اونا داده خلیا برای یدونه بچه به دنیا اوردن افسوس میخورن خیلیا ارزو تو دل میمونن ولی خیلیا لیاقت یدونه بچه رو نمیدونن
دوره زمونه ی عوض شده امار خیانتم رفته بالا یعنی تاسف میخورم برای چند مشت هول که دنبال این اونن
دخترخالم هم تحصیلکرده بود هم شاغل همخوشگل هم خانواده دار
بعضی ها مزاجشون نمیکشه لیاقتشون ادم غربتیه و بی سر پاعه (دور اززجون همه )
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
وقتی میگن عقل نداری یعنی افسوس خودش داشته زندگی خودشو میچرخونده دیگه چه نیازی به یه مشت علاف هست&nbs ...
طفلی دخترش فقط یعنی خالم انگار مادرشه
شوهر دومش پسرشو اورده با خودش زندگی میکنه
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
این که اونا بخوان یا نه مشکل تو نیست خدا یه چیزی دونسته که ترو به اونا داده خلیا برای یدونه بچه به د ...
نمیدونم چی بگم بهش گاهی خودم دو جای اون ممیزارم اخه وقتی من باردار شده خواهرم ۱ سالش بوده و وضع مالیشون خیلی بد بوده از یه طرفم همه جاریاش بچشون پسر بوده و خانواده شوهر همه به بچه پسر اهمیت میدادن و مادر شوهرشو جاریاش سر این که این دوتا بچه دختر پشت سر هم داشته تیکه انداخته