2777
2789
عنوان

زنان

537 بازدید | 36 پست

سلام 

بچه ها یه چیزی میگم لطفا قضاوتم نکنیدومثل ی خواهر کمکم کنید

من سه سال پیش وارد یه رابطه ایی شدم آقایی بودن خودشو خوب جلوه میداد و آدم خوبی و اینا قرارمون ازدواج بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که متأسفانه به من پیشنهاد رابطه دادن...

من قبول کردم،باراول هیچگونه خونریزی نداشتم

الان ک دارم مینویسم داره گریم میگیره 

بعد دو سال بعد یعنی ۸ ماه قبل جدا شدیم 

اصلا ناراحت نیستم ک جدا شدیم چون هرکسیی میره دنبال لیاقتش چون من هیچی براش کم نزاشته بودم 

ولی تمام مدت اون سه سال من تو اشتباه بودم 

آلان از تمام وجودم پشیمونم😔😭😭نمیدونم چکار کنم اگر بخوام ازدواج کنم چی...

بخدا قضاوتم نکنید اشتباه کردم تروخدا کمکم کنید

من دارم میگم از تمام وجودم پشیمونم که گول خوردم ولی من نمیدونستم قراره اینجوری بشه😔من قبل اون دستم به نامحرم نخورده بود منم جای خواهر کوچیکترتون😭😭😭😭

که متأسفانه به من پیشنهاد رابطه دادن... من قبول کردم،باراول هیچگونه خونریزی نداشتم الان ک دارم مین ...

ببین هممون اشتباه میکنیم خب یکی مال حروم میخوره یکی ی کار دیگه....‌‌‌ هر کی ب نحوه خودش مهم اینه تو دیگه نری دنیال اشتباهت  فراموشش کنی 

هیچکس حق قضاوت دیگیری نداره  چرا اینو میگم چون من ب شخصه هر جا قضاوت کردم ب سرم آمد خداشاهده . اون آقاهم  تاوان میده مطعن باش

رابطه دخول کامل داشتی ؟برا همین ا. ازدواج میترسی؟

من دارم میگم از تمام وجودم پشیمونم که گول خوردم ولی من نمیدونستم قراره اینجوری بشه😔من قبل اون دستم ...

هممون  مطعننا اشتباه میکنیم مهم اینه  بپذیری دیگه گول نخوری 

یکی گول میخوره زیرآب زنی میکنه. یکی مال یتیم میخوره هر کس ی طور  پس خودت  رو خیلی اذیت نکن فقط درس بگیر