2777
2789
عنوان

زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 36 پست
ممنونم ازت گلم  ارع عزیزم😭😭

یکچیزی بگم اون بستگی ب همسرت داره قبول کنه یانه عزیزم مثلا یکی دوستام با وجود مطلقه بودن با پسر مجرد ازدواج کرد اصلا  هم پسره براش مهم نبود انشالله توام ی آدم خوب میاد سرراهت

اما اگر با کسی آشنا شدی لطفا اولش نگو بهش  که مثلا رابطه داشتی  شاید فکر بد کنه شاید برا هوس بیاد جلو  هیچی نگو تااا بیاد جلو با خانوادش حداقل بعدش  بگو ب کسی بگو که تورو برا خودت بخواد ن جسمت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکچیزی بگم اون بستگی ب همسرت داره قبول کنه یانه عزیزم مثلا یکی دوستام با وجود مطلقه بودن با پسر مجرد ...

تاکی ایجوری خودمو گول بزنم اخه😔😔میگن پرده ارتجاعی بعدی مدت ک رابطه نداشته باشی به حالت اول برمیگرده ولی از معاینه میترسم اگه رسمش داشته باشن چی

دکتر چرا؟

معایشه شواول  شاید  اصلا خیلی مشکلی نباشه  ی بنده خدایی میگفت از وقتی فهمیدم باردارم دیگه با شوهرم رابطه نداشتم سزارین شده بود بعد زایمان میگف  اولیت رابطه خونریزی کردم  میگفت  دکترم گفته  ب حالت اولش برگشته شاید توام اینطور باشی

نمیدونم خیلی میترسم اصلا روم نمیشه برم دکتر😔😔

حالا تو برو  معاینه شو فقط خاستی بری از سایت دکتر دکتر  نوبت و اینا نظریات بخون برو میفهمی اخلاقا چطوره پیش دکتری برو تک ب تک معاینه کنه سه یا دونفره باهم نبینه مریض

عزیزم‌فقط اگ‌ ب خدا و قانوناس معتقدی.....باید قبل ازدواج‌ ب طرف بگی....وگرنه هم یک عمر بهش دروغ گفتی هم  خطبه عقدی ک براتون خوونده میشه باطله......

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

عیب نداره فکر کن یه بار طلاق گرفتی دقیقا عین همونه خودت ناراحت نکن فقط جای ثبت نشده همین

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم‌فقط اگ‌ ب خدا و قانوناس معتقدی.....باید قبل ازدواج‌ ب طرف بگی....وگرنه هم یک عمر بهش دروغ گفتی ...

من نمیخوام به کسی دروغ بگم بخدا😭😭ولی نمیشه بهش بگم من قبلا با یه نامحرم ارتباط داشتم بخدا از ته دلم پشیمونم من نماز میخونم روزه میگیرم خدارو میشناسم بخدا اشتباه کردم

من نمیخوام به کسی دروغ بگم بخدا😭😭ولی نمیشه بهش بگم من قبلا با یه نامحرم ارتباط داشتم بخدا از ته دل ...

بعله درسته ب هرکی بگی میره پشت سرشم نگاه نمیکنه اما خب از لحاظ شرعی عقدت حرامه.....

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝