2777
2789
عنوان

گذشته نامزد

130 بازدید | 14 پست

سلام خانما 

من خواهرم به صورت سنتی ازدواج کرد قبل ازدواج با یکی از همکلاسی هاش رابطه مجازی داشت که اینا قبل از رسمی شدن هر چی و توی جلسه خواستگاری  به نامزدش گفته و از ایشونم خواسته تا رک بگه اما ایشون نگفته و گفته گذشته من به خودم ربط دارم و حتی یه موضوع نامزدی داشته که بهم خورده و این موضوع را به خواهرم نگفته اصلا 

خلاصه خواهرم  با این موضوع کنار اومد و الان بعدنامزدی خواهرم نشونه ها  دوست دخترا سابق هنوز میبینه مثلا کادوشون یا پیچ شهر غریبه و غیرههه 

الان میگه حس ششم میگه کسی هس و نمیگه 

رابطشونم باهم خیلی خوبع اما خواهرم میگه حس ششم یه چی دارع میگه و اینکه دروغم کم و زیاد از این پس ه دیده مثلا گفته شام خوردم و بهت زنگ زدم بعد یهو بعد پنچ دقه میگه برم شام بخورم و خواهرم متسفانه چیزی به روی کسی نمیارع 

الان میگع  دارم اذیت میشه به نظرتون چیکار کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این از الان پنهونکاره چ برسه ب بعدش

مثلا خواهرم و این اقا دوشهر متفاوتن ایشون میرن سر کار و  پنچ شنبه جمعه تعطیله  و میاد به خواهرم سر میزنع اما بعضی هفته ها میگه من میرم سرکار درحالی که خونس و خواهرمم میدونه و تنها اینا میگه تا نیاد خواهرما ببینه و خواهرمم اصلا  دروغش را به روش نمیارع یا نمیگه بیا منا ببین خیلی مغروره 

نامزدن؟  نمی‌خوان موج منفی بدم ولی خانوم ها بوی خیانت از صد فرسخی میفهمن

عقدن 

خودشم میگه حس ششم یه چیزا میگه 

به خصوص امروز که ولنتاین بوده و انتظار داشته فردا بیاد پیشش اما گفت میرم سرکار درحالی که خواهرم میدونه که فردا نمیرع و خونس و هی میگه نکنه  قرار داره 

مثلا خواهرم و این اقا دوشهر متفاوتن ایشون میرن سر کار و  پنچ شنبه جمعه تعطیله  و میاد به خ ...

مغرور نیست

دوسش داره نمیخاد باور کنه

بگو بره مشاوره ما با دو تا جمله نمیشه قضاوت کنیم

۲۹/۱۲/۱۴۰۲همه تاریخ بارداری میذارن من میخوام واسه موفقیت بذارم🩷🎀🎈🌈🎁😍🧿  
مغرور نیست دوسش داره نمیخاد باور کنه بگو بره مشاوره ما با دو تا جمله نمیشه قضاوت کنیم

نه واقعا مغروره همیشه همین اخلاقا حتی توی خونه ام داشته به کسی نمیگه به خاطرم کاری کن خخخ تفکرش اینه اگه دوستم داشت حتما این کارا انجام میداد

اخه غرور چ ربطی داره ک بخای بگی من اذیتم واسم شفاف سازی کن ایشون مغرور نیست بی زبونه

نمیدونم کلا انگا بدش میاد بهش بگه این کارا انجام بده میگه باید خودش دلی انجام بده