2777
2789
عنوان

کنکوریاااا

69 بازدید | 8 پست

بچها من الان مشخص کردم چه درس هایی رو باید بخونم ، الان نمیدونم چجوری تقسیم بندی کنم تو برنامم که خسته هم نشم، میشه بگید برا هر فصل هر درس چقدر تایم بذارم، میخوام فقط نکته و تست ببینم و ایشالا تست زیاد بزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعداد تست های هر فصل رو تقسیم بر تعدادی بکن که میتونی بخونی

مثلا ۴۰۰ تا تسته تو میتونی توی هر پارت ۴۰ تا تست بزنی

پس باید ۱۰ روز از اون فصل بخونی

تو هفته ۴ روز دوازدهم، ۳ روز پایه بخون

به صورت یک روز درمیون

تافعلا همین برنامه رو استارت بزن. توی استارت زدن خودت کم کم میفهمی کدوم قسمت برنامه برات سنگین بوده یا اشتباه براش برنامه چیده بودی. اون موقع خودتم میفهمی چطور درستش کنی چون دستت اومده اوضاع

تعداد تست های هر فصل رو تقسیم بر تعدادی بکن که میتونی بخونیمثلا ۴۰۰ تا تسته تو میتونی توی هر پارت ۴۰ ...

بنظرتون چه روزایی برای مطالعه فیزیک و ریاضی بذارم، زیست و شیمی رو میخوام هر روز بذارم، علاوه بر اینا باید فیلمم ببینم

نسبت به توانت و ساعت مطالعه ای که عادت دار بچین بعد کم کم ساعت مطالعتو زیاد کن

هر پارت اصولا باید یک و نیم و ربع ساعت استراحت باشه این استاندارده ولی به خودت و توان مغزتم بستگی داره مثلا من خودم دوساعت درس میخونم یه ربع استراحت میکردم

واسه زیست خوبه زمان بیشتری بزاری تو برنامت بعدش الویت با شیمیه و و یا درسی که توش ضعیف تری مثلا من خودم تو روز ۵ ساعت زیست میخوندم یک ساعت واسه خوندن دوساعت واسه تست زدن و دوساعتم واسه مرور و تست پایه

سه ساعت واسه شیمیم بود

ریاضی و فیزیکم هر کدوم دو ساعت و داشتم ولی بعضی وقتا یا ریاضی نمیخوندم یا فیزیک بجاش تو برنامم عمومی میذاشتم

ولی اگه تو میبینی واست زیاده یک روز درمیون ریاضی و فیزیک بخون

من همیشه اول صبحام روتینم میذاشتم

این برنامه واسه تا قبل از تموم کردن کل درسام بود

البته گاهی هم همچیز مرتب پی نمیرفت یا بعضی وقتا خیلی بیشتر میخوندم

خودن یکی دو هفته مستمر بخونی دستت میاد واسه خودت چطوری برنامه بچینی

بنظرتون چه روزایی برای مطالعه فیزیک و ریاضی بذارم، زیست و شیمی رو میخوام هر روز بذارم، علاوه بر اینا ...

هر ۴ تا درس رو هر روز بذار

۴ تا یک ساعت و نیم هر روز حداقل باید بخونی

فقط پایه و دوازدهم رو یک روز درمیون بخون

حفظ استمرار هم مهمه

حالا اگر میتونی بیشتر از ۶ ساعت بخونی

اون موقع زیست و شیمی / ریاضی فیزیک رو یک روی درمیون به علاوه ی اون ۶ ساعت بذار

بله

خب تایمی که میذاری برا هر درس به خودت که چقد طول میکشه یاد بگیری بستگی داره

برا درسها هم یک روز

یه عمومی با زیست و شیمی و فیزیک

روز بعد همینا با ریاضی

اگه منظورت اینه کدوما مهمتره تا بگم