2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جوری تحمل میکنی،با کسی دیدیش؟

ب سختی روزی هزار دفعه میمیرم و درد میکشم باز میبنم زندم 

، پیامو عکس دیدم تو گوشیش

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
مثل یه زخم عمیقه که نیاز به دکتر داره تا طولانی مدت بهبود پیدا کنه و جاش همیشه میمونه حتما مشاور کا ...

میدونی از این که انکار میکنه و پشیمون نیست دارم روانی میشم

خسته ترینم
ب سختی روزی هزار دفعه میمیرم و درد میکشم باز میبنم زندم  ، پیامو عکس دیدم تو گوشیش

دلم میخواد دختترو پیدا کنم جرش بدم،من داخل جیب شوهرم دعا پیدا کردم دعای محبت برای خودش و دختر گرفته بود

خسته ترینم
دلم میخواد دختترو پیدا کنم جرش بدم،من داخل جیب شوهرم دعا پیدا کردم دعای محبت برای خودش و دختر گرفته ...

دیگه چیا دیدی تو گوشیش چیزی دیدی ؟

من دختررو میشناسم دورادور خیلی زشته و سن بالا ۴۰سالشه من ۲۲

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
دلم میخواد دختترو پیدا کنم جرش بدم،من داخل جیب شوهرم دعا پیدا کردم دعای محبت برای خودش و دختر گرفته ...

چند ساله ازدواج کردید؟ 

فقط عکس و پیام دیدی؟ 

منم 6 ساله دارم با این درد کنار میام. 

سخته خیلیییی سخته... خدا لعنتشون کنه که باعث گریه های گاه و بی گاه یکی میشن، فاتحه ی اعتماد آدم خونده میشه.... پر رو پر رو میگن مگه چیکار کردیم، یه پیام بوده دیگه! 

من سالهاست مُرده اَم💔 

دیگه چیا دیدی تو گوشیش چیزی دیدی ؟ من دختررو میشناسم دورادور خیلی زشته و سن بالا ۴۰سالشه من ۲۲

خاک تو سرش لیاقتش همون ۴۰ سالش تو برای دهنش بزرگی،شوهرم چندباری اسم دختر و اشتباهی گفت،چیز دیگه ای ندیدم البته گوشیش رمز داره بهم نمیده

خسته ترینم
چند ساله ازدواج کردید؟  فقط عکس و پیام دیدی؟  منم 6 ساله دارم با این درد کنار میام.  ...

من اصلا بهش اعتماد ندارم هر لحظه فک میکنم با اون،من داخل جیب شوهرم دعا پیدا کردم محبت بین خودش و دختر بود

خسته ترینم