2777
2789
خاک تو سرش لیاقتش همون ۴۰ سالش تو برای دهنش بزرگی،شوهرم چندباری اسم دختر و اشتباهی گفت،چیز دیگه ای ن ...

منم قبلا گوشیشو نمیداد از وقتی فهمیدم اثر انگشت منم گذاشته

اما من داغونم از خودمم بدم میاد 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
از بی لیاقتیشونه لیاقتشون همون زیرخوابای عالمه خاک برسرا😓

همون دیگه ، ببین دختره ۴۰کیلو زشته خیلی بد قیافه و بدهیکله قبلا با کاربری قبلیم عکسشو گذاشتم همه میگفتن ادم از این حالت تهوع میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساله ازدواج کردید؟  فقط عکس و پیام دیدی؟  منم 6 ساله دارم با این درد کنار میام.  ...

شوهر شما بازم خیانت کرد یا دیگه تکرار نکرد ؟

یعنی علنی شده؟

اره من پیامشونو تو گوشیش دیدم همش میگه پشیمونم هرکاری بگی میکنم ببخشیم اما من باورش ندارم دیگه 

اره من پیامشونو تو گوشیش دیدم همش میگه پشیمونم هرکاری بگی میکنم ببخشیم اما من باورش ندارم دیگه 

حق داری آدم دیگه اعتماد نداره،شوهر من انکار میکنه من خودم دعا پیدا کردم،بعد اومد بود میگفت بیا توافقی جدا بشیم حالا الان میگم بیا جداشیم قبول نمیکنه

خسته ترینم
حق داری آدم دیگه اعتماد نداره،شوهر من انکار میکنه من خودم دعا پیدا کردم،بعد اومد بود میگفت بیا توافق ...

خودشونم معلوم نیس چی میخوان 

اگه گوشی شوهرت با اثر انگشت باز میشه شب که خوابش برد اروم با اثر انگشتش گوشیشو باز کن منم همش این کارو میکردم

خودشونم معلوم نیس چی میخوان  اگه گوشی شوهرت با اثر انگشت باز میشه شب که خوابش برد اروم با اثر ...

نه رمز داره اثر انگشت نیست،چه جوری پیداش کنم شمارشو،

خسته ترینم
نه رمز داره اثر انگشت نیست،چه جوری پیداش کنم شمارشو،

نمیدونم وقتی باز میکنه دقت کن خودتو بی اهمیت نشون بده 

نمیدونم وقتی باز میکنه دقت کن خودتو بی اهمیت نشون بده 

من و شوهرم الان اصلا باهم کاری نداریم تو خونه غذا نمیخوره بی محلی میکنه خیلی اذیت میکنه همش گریه میکنم از دستش

خسته ترینم
من و شوهرم الان اصلا باهم کاری نداریم تو خونه غذا نمیخوره بی محلی میکنه خیلی اذیت میکنه همش گریه میک ...

چه بد ، بچه داری؟شرایط جدایی چی ؟

من خودم اصلا شرایط ندارم و یه بچه دوساله دارم

چه بد ، بچه داری؟شرایط جدایی چی ؟ من خودم اصلا شرایط ندارم و یه بچه دوساله دارم

من یه بچه ۱ سال دارم،خب طلاق نمیده خودم دلم میخواد جدا بشم مهریمو بده یه خونه برای خودم اجاره کنم

خسته ترینم
من یه بچه ۱ سال دارم،خب طلاق نمیده خودم دلم میخواد جدا بشم مهریمو بده یه خونه برای خودم اجاره کنم

خیلی سخته زندگی بعد جدایی اگ خانواده ات پشتت نباشن 

خیلی سخته زندگی بعد جدایی اگ خانواده ات پشتت نباشن 

از این جهنمی که توشم سختر،خانوادم میگن با یه بچه بشین زندکی کن،همه مردا همین جوری هستن،درک نمیکنن که من در کنارش دارم روانی میشم

خسته ترینم
از این جهنمی که توشم سختر،خانوادم میگن با یه بچه بشین زندکی کن،همه مردا همین جوری هستن،درک نمیکنن که ...

میدونم چی میگید ب منم میگن