2777
2789
عنوان

چیدمان مامانم اعصابمو خوردکرده

263 بازدید | 17 پست

رفته قالی خریده ۳ تا قالی ۱۲ متری میخوره سالن پذیرایی و بازم اطرافش خالیه

حالااین هیچ رفته ۳ تا روفرشی ک داره انداخته رو قالیا ۲ تا روفرشی ۱۲ متری داره گذاشتته رو ۲ تا فرشا یکی روفرشی زرشکی رویکی از روفرشیا روفرشی آبی و یکی روفرشی ۳ متری زرشکی

حالا جالبه قالیای ک خریدن طوسی کرم و رنگ قشنگیه میگم خب پس براچی اینهمه هزینه کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه خودشه

شما خونه خودتو هر جور دوس داری بچین

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بگو من تو اشپزخونه به بچم خوراکی میدم رو فرشیا جمع کن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اصلا ی وضعی شده من بجاش خجالت میکشم وقتی مهمون میاد هزاربارم گفتم مهمون میاد حداقل این روفرشیا رو وردار گوشش بدهکار نبود اصلاااا

فکرکن شده رو یه قاالی یه روفرشی زرشکی رو یکی روفرشی آبی و رویکی روفرشی زرشکی ۳ متری

اصلا ی وضعی شده من بجاش خجالت میکشم وقتی مهمون میاد هزاربارم گفتم مهمون میاد حداقل این روفرشیا رو ور ...

😂😂😂تصور کردم 

حق داری حرص بخوری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چندخریده؟نمیتونی عکس بدی؟

خونشون نیستم ک عکس بدم نزدیکای ۴۰ تومن شدن ۳ تا قالی ۱۲ متری و یه قالی ۹ متری

فقط شکرخدا رو همون قالی ۹ متریه روفرشی نداشته نذاشته که اگ داشت هم میزاشت

خونه خودشه شما خونه خودتو هر جور دوس داری بچین

خونه مادرشه غریبه که نیست 

بعضی مادرا رو چیزی بهشون ابروت میبرن یه کارایی می‌کنند مایه خنده

مثلا مامان خودم میخواست با ۷۰ سال سن پوستش بکشه مایه خنده نذاشتم 

گوش نمیدن خودتو خسته نکن گرچه بعضی وقتها حرکت انتحاری لازمه ، دختر خاله ام تابستون از خونه خاله ام ...

چی بگم وردارمم باز میزاره خودش روفرشیا هم نو هستن حیفم میاد بندازمشون نمیدونم چکارکنم خیلیم خجالت میکشم خونواده شوهرم بیان کاش رو همون قالی کهنه هاش میموند حداقل یکدست بودن آبرو ریزی نداشت

چقد خوب خریده برادرشوهرم دوتا12متری ک طرحشم قدیمیه خریده36تومن

چخبره بابااا تو شهرما دیگه بهترین قالی تا ۱۴ یا ۱۵ تومنه یکسری جاها بخاطر منطقه و اینجور چیزا الکی گرون میکنن