سلام دوستان حالتون چطوره چن روزیه سرما خوردم رفتم دکتر دیروز ....بعد دکتر بهم ازیترومایسین داد با یه شربت و اینا من فقط همین شربتو با ازیتروماسینو مصرف میکنم بعد من اومدم یه این قرصه رو خوردم یه لیوان کامل اب بعدش دیگه معده درد امون نمیده بهم شبو نتونستم اصلا بخوابم قبلا اینطور بودم ولی نه دیگه در این به طوری نبود ک واقعا دردو حس کنم حس میکنم سر معدم داره میسوزه معدم درد میکنه هیچیم میلم نمیبره بخورم عذر میخوام هعی هوای ار و غ میاد ولی نمیتونم از،صب خوابیدم سرما خوردگیو اینا یادم رفته حالا معده درد شروع شده اللن درست ۴ لیوان پشت سر هم اب خوردم ۵ دقیقه خوب میشم بعد دوباره شروع میشه اونقد اب میخورم گلاب به روتون مدام در حال دسشویی رفتنم
بعضی دکترا کنار قرصایی که میدن یه قرص معده هم میدن میگن ممکنه درد معده بگیری
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
با معده پُر داروتو بخور بعدم درد معده داری قرص معده بخور چرا اینقدر اب میخوری بعضی دکت ...
نداریم خونه نمیدونستم قرار اینقد درد داشته باشم قبلا داشتما ولی نه در این حد ک کاری نتونم بکنم .... قرصو بعد ناهار خوردم یه بشقاب برنج خوردم بعد قرصو خوردم میخوام قط کنم ولی از،یه طرف گلومم چرک کرده چیکار کنم 😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.