2777
2789
عنوان

شکلات های ولنتاین من+عکس😍🍫

338 بازدید | 11 پست

مامانم اینارو برداشت آورد گفت:

شکلات اصل و تلخ برات آوردم، اینارو از پارسال برای کیک خریده بودم یادم رفته بود و الان پیداشون کردم

و بدین گونه ما هم ۱۴ فوریه شکلات مخصوص میخوریم

رفیق بی کلک مادر😂❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

وای😂😂😂

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم 

شما رشتت انسانی بود ؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

اسی دانشجو مشاوره ای؟

ببخشید بعدا سقف حقوقتون چقدره؟

اخه یه خواستگار داره خواهرم دانشجو مشاوره فرهنگیانه خواستم ببینم حقوقشون چقدره

اگه دوست داشتی جواب بده عزیزم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم  شما رشتت انسانی بود ؟

بله عزیزم 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اسی دانشجو مشاوره ای؟ ببخشید بعدا سقف حقوقتون چقدره؟ اخه یه خواستگار داره خواهرم دانشجو مشاوره فره ...

اره عزیزم 

والا تا جایی ک یادمه بیشترین حقوقمون ۷تومن بود

همیشه کسورات دانشگاه هست

بیشتر بین۴تا۶ دریافتیه 

البته عیدی و روز معلم هم پول میدن

اره عزیزم  والا تا جایی ک یادمه بیشترین حقوقمون ۷تومن بود همیشه کسورات دانشگاه هست بیشتر بین ...

مرسی عزیزم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بله عزیزم 

منم مثل شما میخام مشاوره فرهنگیان بخونم 

راضی ؟ 

رتبت چند بود که مجاز شدی ؟ 

من دو ماه مونده و واقعا می ترسم توی این مدت قبول نشم 

نمی‌دونم چیکار کنم 😭💔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

منم مثل شما میخام مشاوره فرهنگیان بخونم  راضی ؟  رتبت چند بود که مجاز شدی ؟  من دو ...

من۸۸۱ شدم

همه جا میگم اگ صدبار دیگ هم برگردم عقب باز هم همین انتخابمه 

خیلی خیلی رشته جذاب و آینده داریه 

امیدوارم شما هم ب هدفت برسی❤️