2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تر خدا دست از سر فوتبالیست ها وردارید بخدا اونا اصلا اصلا اصلا اهمیتی به شما نمیدند 

وآلا...آخرشم میرن سمت داف مافا یا دخترای پولدار کار خونه داری چیزی

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

من با یک فوتبالیست ازدواج کردم .اولش نبود  اصلش شغل دیگه داره 

لبته بهتره بگم فوتسال نه فوتبال 

بعد مگه چه خبره هنش میرن تمرین پولم توش نیست .تو خونه هم همش درب داغونه از تمرین زیاد

گفتم که بدونی همچین خوب نیس از دور قشنگه

تر خدا دست از سر فوتبالیست ها وردارید بخدا اونا اصلا اصلا اصلا اهمیتی به شما نمیدند 

تازشم بتونن بگیرن با این همه داوطلب نهایت یکیو میگیرن زیادی نمیدونن بگیرن که😂

وآلا...آخرشم میرن سمت داف مافا یا دخترای پولدار کار خونه داری چیزی

بابا بخدا نصف ایران عاشق مایکل بودن عاشق جانی دپ عاشق بازیگرای ترکیه ای عاشق سعید عزت الهی عاشق جهانبخش عاشق گلزار 

واقعا نمیدونم چی بگم بعضی ها عقلشون نسبت به سنشون خیلی خیلی پایین 

چی بگم 

یه چی بگم حمله میکنن سمتم

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
ن عزیزم اونا هم یا دنبال سلبریتی‌ها هستن یا از بین اشناها و دوستاشون و فامیلاشون انتخاب میکنن ازین ف ...

واای😪پروفت ی کتابه خوندیش!؟🥺

تو تیم معروفی بازی میکنه همسرتون؟ قبل شما روابط زیادی داشته؟

تو تیم مطرح شهرمون که خیلی معروف نیست .

نه پسر مدهبی با خانواده مذهبی هست اهل روابط قبل ازدواج نبوده و نیست .بعد ازدواج رفت سمت فوتسال و یواش یواش از تیم های کوجیک رفت بالا تا منتخب شهر شد اما خوب خیلی تیمشون قوی نیس تو کشور.و من از این بابت خوشحالم اگر میرفتن برا تیم ملی یا مسابقه های بزرگتر تنهایی من بیشتر میشد همین الان هم چند شب در هفته منو بچه ها تنهاییم چون باید به تمرین و مسابقه برسه چه برسه بیشتر بشه واویلا 

البته گفتم که فوتسال هست .فوتبال نیس