از همسایه های مریض و فضول و سادیستمون عصبانی ام ..از اُکالا که پول پرداخت ناموفقمو یک هفته ی برنمیگردونه عصبانی ام...از بیکاری عصبانی ام هر چی دنبال کار میگردم پیدا نمیکنم همشون دنبال ک... میگردن..دختر مجرد آراسته زیر سی سال و ....از خودم عصبانی ام که پرخوری عصبی دارم وزنمو نمیتونم کنترل کنم رژیم میگیرم یکدفعه از شدت فشار عصبی ول میکنم ۲۰ کیلو اضافه میکنم....از معلم بچم عصبانی ام .....چون بچم مظلوم مثل بچه های دیگه زبون دراز پررو نیست زنیکه اذیتش میکنه ...بهش گفتم بچه تکرر ادرار داره دو سه بار به روش آورده....از شوهرم عصبانی ام که فکر میکنه شاخ غولو میشکنه که پول درمیاره...همون پول کمی هم که شوهرم بهم میده همشو چیپس و پیتزا و ...میخورم فکر کن یک غول ۱۰۰ کیلویی تو خیابون چیپس میخوره.....حتی از بچه هامم که قدر نشناسن و درس نمیخونن عصبانی ام..چرا انقدر بیخیالن؟؟!!!انقدر برای درس و ورزششون وقت می زارم بازم عین منگول ها هستن.....از وقاحت و پررویی خیلی های دیگه هم که خودتون میدونید عصبانی ام...از همه چی عصبانی ام چجوری خودمو بیحس کنم؟ از خشم دارم به خودم می پیچم.....یک مدت آرام بخش خوردم دیدم دارم حافظمو از دست میدم قطع کردم