2777
2789
عنوان

پخت کیک با آرد گندم؟؟؟

13082 بازدید | 23 پست

آیا امکانش هست؟؟ با آرد گندم میشه کیک پخت؟ اگه میشه چه نوع کیکی؟؟ اگه روش پختی باآرد گندم یا آرد بربری بلدید لطف میکنید...چه نکاتی باید رعایت بشه که خوب دربیاد...وسوال دومم اینه که کلا برای اسفنجی شدن و پف کیک چکارکنم؟ برای رفع بوی بد تخم مرغ چی میشه زد به جز وانیل؟؟؟ ایا وانیل جایگزین داره اگه در دسترس نبود؟؟؟ ممنونم🤗🤗🤗🤗🤗

من همیشه با آرد نانوایی درست میکنم و بافتش عالی میشه ولی خب یکم سنگینه

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرد گندم اگ از این بسته بندیاس آره

اگ آرد نانوایی هست بافتش سنگین میشه و خمیری.

قلق کیک اسفنجی اینه ک آب و روغن نداره اصلا

زرده رو با نصف شکر و سفیده رو با شکر و وانیل جدا جدا

یا هر دو رو با شکر و وانیل(جدا حدا بهتر میشه و پفکی تر) هم میزنید حدود ۷ دقیقه هر کدوم طول میکشه..

بعد هم مواد خشکو اضافه میکنید (از الک رد کنید حتما)و فقط دورانی در حد مخلوط شدن هم میزنید.

قالب هم نیاز ب چرب کردن نداره ، کف کاغذ روغنی باشه و وقتی پخت کناره ها با چاقو جدا میشه(چرب بشه دیواره نمیزاره کیک خوب پف کنه‌

نیم ساعت اول در فر باز نشه

فر از قبل ۱۰ دقیقه گرم بشه

خواستید روغن هم میشه اضافه کرد اگ قصدتون خامه کشی نیست.

برای بوی زهم هم حین هم زدن با همزن ، دورگیری کنید مواد رو.

تخم مرغها حتما ب دمای محیط برسن

میشه از گلاب ، رنده پوست پرتقال ، هل ، دارچین و .. بجای وانیل استفاده کرد.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

من همیشه با آرد نانوایی درست میکنم و بافتش عالی میشه ولی خب یکم سنگینه

اهان...بله منم شنیدم سنگین میشه...اما اگه طعمش اوکی باشه مشکلی نیست...فقط بنظرتون جایگزینی برای وانیل هست اگه دم دست نباشه؟

گلم میتونی با ارد گندم درست کنی فقط باید چند بار الکش کنی ک سبوس داخلش نباشه 

برای رفع بوی بد تخم مرغ باید ۷ دقیقه با شکر و وانیل همش بزنی تا کرم رنگ و کشدار بشه و حین کار کاسه رو‌ دورگیری کن 

به جای وانیل میتونی از رنده پوست پرتقال یا اسانس موز یا هل استفاده کنی 

اهان...بله منم شنیدم سنگین میشه...اما اگه طعمش اوکی باشه مشکلی نیست...فقط بنظرتون جایگزینی برای وانی ...

زعفرون یا گلاب فک کنم تاثیر داشته باشه 

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

این کیک هویج منه ک بدون آب و شیر پختم ب سبک کیک اسفنجی(البته روغن داره) ، توی فر دستساز

آرد گندم اگ از این بسته بندیاس آره اگ آرد نانوایی هست بافتش سنگین میشه و خمیری. قلق کیک اسفنجی این ...

ممنونم عشقم..من تابحال درست نکردم...پس وانیل فقط برای بوی خوب کیک هست درسته؟؟؟ نقشی در پف و بافت کیک نداره؟وانیل تموم شده الان ندارم خواهرزادم گیرداده کیک درست کنیم ...اردم نونواییه...نمیدونیتم ارد گندم بسته بندی فرق داره...باشه همون ارد گندم بسته بندی رو میخرم...مرسی عزیزم...میخام تو قابلمه درست کنم روغن نزنم؟؟ روغن باعث میشه پف نکنه؟؟؟

این کیک هویج منه ک بدون آب و شیر پختم ب سبک کیک اسفنجی(البته روغن داره) ، توی فر دستساز

چه خوب شده🤗🤗🤗 نوش جونتون...من سررشته ندارم اصلا..الان بخاطر دل خووهرزادم میخام درست کنیم باهم..امیدوارم خوب بشه مثه مال شما...

ممنونم عشقم..من تابحال درست نکردم...پس وانیل فقط برای بوی خوب کیک هست درسته؟؟؟ نقشی در پف و بافت کیک ...

آره عزیزم وانیل فقط بوی زهم رو میگیره.

رو بسته بندیا نوشته آرد گندم یا آرد نول یا سه صفر ، هر سه تا آرد قنادی هستن.

تو مواد میتونی بزنی ولی ب دیواره قالب اصلا. اگ قالب نچسبه ک اصلا نیاز نیست اگ آلومینیومی هست فقط کاغذ روغنی بنداز کف❤️

گلم میتونی با ارد گندم درست کنی فقط باید چند بار الکش کنی ک سبوس داخلش نباشه  برای رفع بوی بد ...

عزیزم زمان هم زدن مهمه؟؟ اینکه گفتین ۷ دقیقه یعنی کمتر یا بیشتر بشه تاثیر دیگه ای میذاره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز