2777
2789
عنوان

خیلیییی حسودم

454 بازدید | 25 پست

خانما بخدا این احساسم دست خودم نیست من یه جاری دارم که بی نهایت دوستش دارم و عین دوتا دوستیم یه جاری هم دارن کلا با همه مشکل داره هرکاری من انجام بدم انجام میده من زیاد نمیبینمش ولی حساس شدم روش و این موضوع عذابم میده تو رو خدا راهکار بدین من بهش فکر نکنم مثلا الان شنیدنم میخاد بره گونه بکاره ژل بزنه انقد بدم میاد ازش اینم بگم من کلا مخالف ژل زدن و اینام ولی این حس لعنتی نسبت ب این چیه میاد سراغم از خودم تعجب میکنم 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادیه، حسادت جز زن بودنه شما خودت میدونی و آگاهی و این خیلی خوبه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
حسود هرگز نیاسود

اصلا من نمیدونم چرا رو این حساسم خودش باعث شده چون هرکاری من انجام دادم انجام داد منم این حس درونم بروجود اومد

عادیه، حسادت جز زن بودنه شما خودت میدونی و آگاهی و این خیلی خوبه

بدم میاد اصلا میگم بمن چه هرکاری میخاد بکنه من چرا بهش فکر میکنم این عذاب آوره برام 

حسرت این زرق و برق دنیاوزندگی کسیورونخورعزیزم عمرمون ب ثانیه ای بنده ک تموم شه  باخداباش تاب د ...

نماز میخونم دعا میخونم قران میخونم ولی این لعنتی چرا میاد تو ذهنم مثال میرم دانشگاه قایم کردم بدونه من میرم دانشگاه شر میریزه ب شوهرش ک   اونم بره درس بخونه من یه کلام گفتم با ماشین شوهرم پسرمو بردم مدرسه دیگه ماشین دست شوهرش نمیده

حسود هرگز نیاسود

اتفاقا  حسود همیشه سود میکنه زنعموی من همیشه  ب مامانم حسودی میکرد مامانم  موهاشو مش میکرد اینم میکرد  مامانم یه لباس تازه  میخرید اونم عین همونو میخرید زنیکه حسود

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

بدم میاد اصلا میگم بمن چه هرکاری میخاد بکنه من چرا بهش فکر میکنم این عذاب آوره برام 

بهش فکر نکن ولی عقب نمون

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

اتفاقا  حسود همیشه سود میکنه زنعموی من همیشه  ب مامانم حسودی میکرد مامانم  موهاشو مش ...

اینم من این موضوع ناراحتم میکنه طوری ک من فقط گفتم دماغمو میخام عمل کنم اون زود تر از من رفت عمل کرد منم از عمل پشیمون شدم گفتم حالا فکر میکنه من حسودم

زیاد ذهنتو درگیرش نکن هر وقت فکرش اومد سراغت خودتو مشغول کن از برنامه هاتم اصلا پیشش نگو که بره زودتر از تو اجرا کنه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗