2777
2789
عنوان

خیلیییی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 25 پست

ما این مشکلو با خالم داریم خیلی اینجور آدما رو مخن من نامزد بودم رفت عین مانتوی عید منو خرید حتی شوهرم بهش گف بزار عروس تک باشه گوش نکرد😐

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

سلام گلم.  خیلی خوبه که خودت از این موضوع ناراحتی. ما یه استاد اخلاقی داشتیم که میگفت برای رفع حسادت حتما یک قسمت از زیارت عاشورا رو بخونید. یا چند بار تکرار کن.  معجزه میکنه. مخصوصا قسمت السلام علیک یا ابا عبدالله وعلی الارواح التی بفنائک....... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما این مشکلو با خالم داریم خیلی اینجور آدما رو مخن من نامزد بودم رفت عین مانتوی عید منو خرید حتی شوه ...

اوووف حالا فکرشو کن این همه کارای منو میکنه 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
سلام گلم.  خیلی خوبه که خودت از این موضوع ناراحتی. ما یه استاد اخلاقی داشتیم که میگفت برای رفع ...

عزیزم هر روز میخونم اصلا من نسبت ب هیچ کسی حسود نیستم حتی اون جاریم خارشوهرم حتی مادرشوهرمم این چرا اینجوریه انگار شیطان لعنتی

اوووف حالا فکرشو کن این همه کارای منو میکنه 

مهم نیس تا جایی که ممکنه چیزی بهش نگو از برنامه‌هات و بگو ک خوشت نمیاد کسی از روت کپی کنه خخ البته بی فایده‌س🌚

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

مهم نیس تا جایی که ممکنه چیزی بهش نگو از برنامه‌هات و بگو ک خوشت نمیاد کسی از روت کپی کنه خخ البته ب ...

حالا فقط موندم دانشگاه رو بفهمم چکار میکنه

نماز میخونم دعا میخونم قران میخونم ولی این لعنتی چرا میاد تو ذهنم مثال میرم دانشگاه قایم کردم بدونه ...

بی خیال باش گلم بارهاشده ی لباسی بگیرم ازم آدرس بخان خداشاهده خیلیم خوشحال شدم ک سلیقموپسندن کردن 

Dunyada olumden baskasi yalan
گلم همون لحظه که فکرش اذیتت کرد همون قسمت رو با خودت تکرار کن انشاالله از شر شیطان خلاص میشی. و مدام ...

ممنونممم

بی خیال باش گلم بارهاشده ی لباسی بگیرم ازم آدرس بخان خداشاهده خیلیم خوشحال شدم ک سلیقموپسندن کردن&nb ...

مشکلم لباس نیست اجی مثلا ما یه تیکه زمین خریدم این شر ریخت ب شوهرش و اومدن کنار زمین ما زمین خریدن باورت میشه ماتو یه روستا هم زمین خریدیم این یه نمونه اش 

مشکلم لباس نیست اجی مثلا ما یه تیکه زمین خریدم این شر ریخت ب شوهرش و اومدن کنار زمین ما زمین خریدن ب ...

میفهمم عزیزم ولی خب چاره ای نداری جزاینکه بی اهمیت باشی

اون خانم بااین همه حرص چشم ب هم چشمی بیشترداره ب خودش آسیب میزنه وهیچ موقع آرامش نخواهدداشت

Dunyada olumden baskasi yalan