2777
2789

انشالله میخوام با پسرم که ۵سالشه دوتایی با کاروان بریم کربلا ،چیا بهتره بردارم؟پول چقدر بردارم ؟تبدیل به دیناربکنم یا نه؟فاصله مرز ایران تا عراق چقده و چقدر پیاده روی داره ،نیاز به ویزا داره یا فقط پاسپورت؟توی مرز عوارض خروج باید بدیم یا نه؟پتو برا پسرم بردارم یا نه؟چون تو هتل براش تخت نگرفتم با خودم رو تخت میخوابه 

ببخشید سوالام زیاد شد، نایبالزیاره همگیتون هستم

سلام عزیزم از اینجا تا مرز عراق حدود ۱۰_۱۲ ساعت راهه اگه اشتباه نکنم شایدم بیشتر 

تو مرز یه مقدار معطلی داره

ویزا رو حتما بپرسید تو ایام غیر اربعین لازمه یا نه 

یه مقدار کمی پیاده روی داره تو همون بخش مرز زیاد نیست 

آره حتما پتو و لباس گرم بردار 

پول رو هم تبدیل به دینار بکنید اگه میخواین سوغاتی بخرین و خوراکی بخورین

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

سلام عزیزالتماس دعا 

پتو مسافرتی براش بردار 

پسرت تو ماشین اذیت نمیشه؟

البته امام حسین علیه السلام خودش کمک می‌کنه 

پول هم خب باید ببینی چقدر میخوای خرید کنی 

عوارض خروج نفری ۴۵ تومنه هم خودتون هم پسرتون که تو مرز کارت میکشید می‌پردازید ویزا نمی‌خواد ولی هر دو پاسپورت میخواین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزالتماس دعا  پتو مسافرتی براش بردار  پسرت تو ماشین اذیت نمیشه؟ البته امام حسین ...

ممنون عزیزدلم لطف کردی ، راستش چون اولین باره یکم استرس دارم

پولتم تبدیل به دینار کن چون خیلی از مغازه ها پول ایران برنمیدارن

میخوام سوغاتی هامو از همینجا بخرم اونجا فقط یچیزی برا شوهرم بخرم چقدر بنظرت پول لازمه 

سفر به سلامت انشاالله 

زیارتت قبول

خیالت راحت خود حضرت دعوت کردن خودشون هم کمک میکنن 

تنقلات برای مسیر رفت و برگشت بردار / اونجا جنس ها خیلی عالی و ارزونتر از اینجا هست پول زیاد ببر که هرچی خوشت اومد بگیری بقیش رو برمیگردونی

خوش به سعادتت برا منم دعا کن ان شالله سفر خوب و خوشی داشته باشی خواهر من اربعین با بچه ۶ماهه رفت کرب ...

عزیزدلمی ،ان شاالله که شما هم به زودی امام حسین بطلبه برید پابوسشون

عوارض خرج از کشور نفری ۱۵هزاره که باید کارت داشته باشی اونجا تو مرز بکشی . من تازه اومدم مگه بعضی از مغازه ها وگرنه همه پول مارو قبول می‌کردن . تو مرز حدود دو ساعت معطلی داره و خیلی سرده 

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙