من رابطه م با فامیل و اشنا خیلی خوبه یعنی همیشه کمک دهنده هستم و جز لبخند و مودب بودن چیزی ازم ندیدن ولی موقعی که عروسی و.. میشه کارت دعوت که میفرستن هیچ وقت اسم منو کنار اسم مادرم نمینویسن در حالی که بقیه دخترهای فامیل که از من ده سال هم کوچیکترن اسم اونارو مینویسن من تک دخترم خواهر دیگه ندارم که بگم یک نفر از هر خانواده دعوت کنن یه دونه فقط منم قبلا هم چند نفر ازدواج کردند اسم منو فاکتور گرفتن و فقط مادرمو دعوت کردند من الان نزدیک ۳۵ سالمه قبلا که ۲۵ اینا بودم خانواده م میگفتن بچه ای بخاطر همین ننوشتن ولی دیروز واقعا قلبم شکست وقتی مادرم گفت بازم اسمتو ننوشتن اصلا ذره ای کسی به من ارزش و احترام قایل نیست کسی منو نمیبینه 💔
آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب کارت دعوتو خانوادگی مینویسن اسم کل خونواده لازم نیست که
ولی اسم دخترهای خاله مو تک به تک از کوچیک ۱۵ ساله رو هم مینویسن بهش ارزش قایل میشن الان اسم منو ننوشتن چجوری برم اونجا کارت ورود باید داد موقع رفتن به تالار
آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻