2777
2789
عنوان

توروقران همه بیاین😭😭😭😭😭😭😭 خیانت جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 59 پست
[QUOTE=328333422]خونوادم میگن اگه طلاق بگیری دیگه مطلقه میشی و حتی شاید نتونی ازدواج کنی. منو از طلا ...

ای قربون کلامت 👌

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چتی رسیده جنسی هی تکرار کرده بنظرت دیگه انجام نمیده؟؟ احتمال خیلی زیاد بازم شکر میخوره بنظرم است ...

من نمی‌دونم دوباره انجام میده یا نه 😊 

اگه ایشون مطمئنه در آینده مردی پیدا میکنه که هیچ وقت خیانت نمیکنه اونوقت به طلاق فکر کنه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

خب اخه حسم از بین رفته، چطور فراموش کنم خیانتشو....

متاسفانه فراموش شدنی نیست

نمیدونم چی بگم واقعا امیدوارم راه درست رو انتخاب کنی

ܩࡍ߭ ܟܿࡅ࡙ܠܨ ߊ‌ܝ̇‌ ܝ݆ߺܠܙ ܣߊ ܝ‌ࡐ‌ ܫܩܥ‌‌ߊ‌ََ ܟܿܝ‌ߊ‌ܢ̣ߺ ܩࡅ࡙ܭࡅ߭ܩܢ ܭܘ ܥ‌‌ࡅ࡙ܭَܘ ࡅ߭ܢ̣ࡅ࡙ــــــࡅ߭ܩࡅ߳ࡐ‌ࡅ߭🤞

تو هنوز بچه نداری داره خیانت میکنه ، حالا فردا ک بچه دار بشی بایه بچه شرایطط بدتر میشه ،هنوز اول زندگیته داره خیانت میکنه ،وای به روزی که یه کم سنت بره بالاتر ،بنظرم اصلا نترس خیلی ها طلاق میگیرن و یه ازدواج بهتر میکنن،

ریشه یابی کردن مشکل جزو بدیهیات هست و برای انجام وحل مشکل باید بهش پرداخته بشه 😊

اهان، اصلا ریشه یابی بشه وتهشم اسی کوتاهی کرده باشه همسرش حق خیانت خیانت داره؟ یا حل کردن مشل؟ فوق فوقش طلاقش بده نه اینکه خیانت کنه... 

بدم میاد از امثال شماهایی که همیشه توی هیانت دنبال علت میگردین،

❌❌❌❌❌خیانت هیچ توجیه انسانی ای نداره❌❌❌❌❌

خواهشا اینقدر مرد سالار نباشید😊

اهان، اصلا ریشه یابی بشه وتهشم اسی کوتاهی کرده باشه همسرش حق خیانت خیانت داره؟ یا حل کردن مشل؟ فوق ف ...

خیلی متشکرم از لطفتون 

ولی بنده هیچوقت نگفتم خیانت توجیه داره

بله ریشه یابی میتونه توی حل مشکل کمک کنه

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
خیلی متشکرم از لطفتون  ولی بنده هیچوقت نگفتم خیانت توجیه داره بله ریشه یابی میتونه توی حل مشک ...

بیخیال تو گفتی ریشه یابی کن اگه نقش داشتی ببخش و دقت کن... واقعا اینو نمیتونم درک کنم... 

شایدم من دارم زیادی سخت میگیرم، خدا برای هیچ کس نیاره خیانتو عزیزم، خیانت اسمش روشه خیانت، اصلا هیچ توجیهی نداره... من زیادی نسبت به این مقوله حساسم، به نظر من کلا غیر قابل بخششه همینو تمام

نیازی هم نمبینم بخواهم کسی رو قانع کنم که تو خیانت مرد به زنش دنبال دلیل میگرده 

خیلی متشکرم از لطفتون  ولی بنده هیچوقت نگفتم خیانت توجیه داره بله ریشه یابی میتونه توی حل مشک ...

بیخیال تو گفتی ریشه یابی کن اگه نقش داشتی ببخش و دقت کن... واقعا اینو نمیتونم درک کنم... 

شایدم من دارم زیادی سخت میگیرم، خدا برای هیچ کس نیاره خیانتو عزیزم، خیانت اسمش روشه خیانت، اصلا هیچ توجیهی نداره... من زیادی نسبت به این مقوله حساسم، به نظر من کلا غیر قابل بخششه همینو تمام

نیازی هم نمبینم بخواهم کسی رو قانع کنم که تو خیانت مرد به زنش دنبال دلیل میگرده