2777
2789
عنوان

توروقران همه بیاین😭😭😭😭😭😭😭 خیانت جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 59 پست

عزیزم الا ن اکثر مردا وزنا بی بند وبار شدن.

طلاق بگیری زن کی بشی که خیانت نکنه؟

زن کی بشه که بداخلاق نباشه.خسیس نباشه.بی پول نباشه.بی کار نباشه،دزد نباشه

هرکدومشون یه عیبی دارن

دارید میگید پشیمونه و دوستتون داره من باشم چشم پوشی میکنم 

چون هیچ ضمانتی نیست بعد طلاق آدم بتونه مرد بی عیب پیدا کنه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته دلتو نمیخوام خالی کنم ولی ایشون مزه گوشت حروم زیر دندونش اومده و هی داره تکرار میکنه، بنظرم بازم قراره چنین چیزایی رو ببینی. نظر منو میخوای ازش حق طلاق بگیر اگر میتونی کاری کن چیزی به نامت بزنه که سری بعد خواست غلطی کنه از اینا بترسه. بعد تراپی برو و سعی کن فراموشش کنی

برای آرزوی آرامش میکنم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دل بکن تا جون نکنی. اشتباه منو نکن تا بچه نداری ازش جدا شو .توبه گرگ مرگه بازم انجام میده سرم اومده ...

دقیقا 👌👌👌👌گل گفتی خواهر 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

خونوادم میگن اگه طلاق بگیری دیگه مطلقه میشی و حتی شاید نتونی ازدواج کنی. منو از طلاق میترسونن. نمی ...

چرا نتونی مجدد ازدواج کنی؟ خودتو از بین ببری که اسم مطلقه نیاد بالات؟؟!!!ناراحت نشو ولی از خونوادت متعجبم حاضرن دخترشون رنج بکشه به خاطر آبروی خودشون 

این تجربه منه عزیزم آدم خائن درست بشو نیست 8 سال تمام یکیشو داشتم منم نشستم که شاید درست بشه فقط پیر میشی به پاش بمونی 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

اگه تو هم حالا جنسی نه .. چتی خیانت کنی میبخشه ؟! 

حدس میزنم میبخشیش . فقط اومدی درددل کنی و خب اونایی ک پشتوانه مالی ندارن اکثرا هر چی ببینن میبخشن   حرفی ندارن 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
دارید میگید پشیمونه و دوستتون داره من باشم چشم پوشی میکنم  چون هیچ ضمانتی نیست بعد طلاق آدم بت ...

از چتی رسیده جنسی

هی تکرار کرده بنظرت دیگه انجام نمیده؟؟ احتمال خیلی زیاد بازم شکر میخوره بنظرم استارتر باید حق طلاق بگیره و سند چیزی بنامش بشه وگرنه این زندگی ارزش هرروز عذاب کشیدن نداره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡